Söndag 4 maj

Vaknar av att solen skiner, tittar ut och allt är grönt och fint. Fatta vad sommaren är nära! Igår var det 17 grader i Malmö, och idag och nästa vecka ska det bli 20 grader. Jag vet att jag tjatar om sommaren och att allt är så grönt och att det är varmt. Men denna tiden på året är då jag är som lyckligast. Sol och värme gör mig lycklig!
Idag händer inte speciellt mycket. Måste städa lite, handla och fixa inför nästa vecka. Ska väl köpa mig en tidning och sätta mig i solen lite också. Hoppas på att få lite färg... känner mig blek som fan! Eller jag ÄR blek, haha. Borde ta en tur till solariet också, eller åtminstone slösa lite på min brun utan sol.

Tänk nästa år, då är jag brun som en pepparkaka vid denna tiden. Två veckor i Thailand kommer göra susen. Så är man brun och fräsch till sommaren hemma i sverige. Perfekt!

Vaknade i dag av att jag hade riktigt ont i kroppen. Jävla kropp! Känner mig inte alls motiverad att äta alla 5 mål om dagen som jag borde. Jag vill, men är inte motiverad. En del av mig vill iaf, en annan del inte. Att det ska krävas så mycket för att göra en så "enkel" sak som att äta. Det är sjukt...!

Nä, ska röra på mig nu. Puss!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej!

Hur har det gått med knölen? Kollat upp det än? Bara så du inte struntar i det. Säkert inget farligt, men alltid bra att kolla upp sånt.

Fin blogg du har! Brukar läsa här ibland. Jag har också erfarenheter liknande dina..

Lycka till med allting!!

//Lisa

2008-05-04 @ 09:36:30
Postat av: Cornelia

Lisa: Hej!

Nej jag ska kolla upp den på tisdag, förhoppningsvis. Den är stor som en ärta, så jag är rätt orolig!! Har massa ångest eftersom jag inte vet vad det är... =/



Tack ska du ha! Ha en skön söndag :)

Kram!

2008-05-04 @ 10:24:10
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, jag vet hur jobbigt det är att motivera sig själv till att äta de där fem målen och faktiskt förstå att det är vad kroppen behöver. Alla dagar är inte alltid motivations fyllda men man får försöka komma ihåg de dagar då motivationen funnits där. Vad har man tänkt då? Vad fick än motiverad? Ofta kan det hjälpa en att påminnas om allt som väntar i livet. Allt som man slipper utan den här vidriga sjukdomen. Hoppas det går bra, du är så sjukt stark. En riktig förebild.

2008-05-04 @ 10:45:43
URL: http://evigkrigare.blogg.se/
Postat av: LINDA

SÅ härligt med massa grönt gräs och små knoppar på björkarna som börjar slå ut :) om en månad så är sommaren förhopnningsvis här :D tjos!

2008-05-04 @ 12:05:00
URL: http://lahlzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0