Promenad och mys

Har precis varit ute på promenad med mamma och hunden. Blev lite tjafs i början... men det va skönt att prata lite i alla fall. Nu ska jag varva ner, laga te och se på tv. Är helt matt! Hoppas ni mår bra!! Just det, tror jag ska koka lite havregrynsgröt och ha i kylen till imorgonbitti. Älskar kall havregrynsgröt med mjölk och banan. Mums!


Kommentarer
Postat av: linda

vad är ditt favorit te? hur ser ditt gröt recept ut? kan du sätta upp bild på gröten du lagar till imorgon? vad allt brukar du sätta i gröten? dricker du någonsin något annat än vatten, om så vad? vad är den senaste filmen du sett på bio? vad är ditt favorit klädesmärke? har du något favorit klädesplagg? vad var ditt drömyrke när du var liten? tycker du om att pyssla, smycken eller annat liknande? vad är din favorit musik? vilken färg finns det mest av i din garderob? hurdana är dina favorit skor? vad är din favorit låt just nu? hur många skivor bröd äter du per dag, vad för bröd? vad tycker du mest om för blomma? vad brukar du göra tillsammans med dina syskon? om du går på café med dina kompisar, vad brukar du beställa? dricker du kaffe eller te? vad var din favorit glass före du fick anorexi, vad är den nu? vad är din favorit färg? när fyller du år? vad skall du önska dig i födelsedagspresent?

2008-05-29 @ 20:05:34
Postat av: A

Jösses, ska du inte fråga lite fler frågor?

:) ;P

2008-05-29 @ 22:46:50
URL: http://thinforthewin.blogg.se/
Postat av: A

Jag menade till hon "linda" som kommenterade ovanför, att ska hon inte fråga lite flera frågor. Alltså jag var ironisk för jag tyckte det var lite roligt att det var så många frågor :P

2008-05-30 @ 07:23:26
URL: http://thinforthewin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0