Onsdag 21 maj

Sov riktigt hårt inatt. Märkte inte ens att jag sov. Igår kväll var jag jätteyr. Fattar inte var det kom ifrån? Visst att jag äter för lite, men jag har ändå ätit likadant sen i vintras. Och nu när jag äter mer blir jag yr och det känns som jag ska svimma. Konstigt! Jag är jättenöjd med gårdagens matdag. Ett stort steg i rätt riktning, 5 mål åt jag. Och även ifall det bara blev ett äpple och en kopp te till kvällen så kändes det bra. De flesta har ju delade meningar om man ska äta på kvällen eller inte. Jag tycker personligen det räcker med en frukt om man ätit bra under dagen, annars kan man väl lägga till en macka eller så. På helgerna kan man väl unna sig något mer på kvällen också. Men ärligt så sover jag bättre om jag inte är proppmätt.
Idag ska jag till kliniken igen. Ska träffa både sjukgymnasten och läkaren. Mamma ska med också, hon är ledig på onsdagar och hon ville träffa läkaren hon också. Innan eller efter besöket ska vi gå i lite affärer. Ska bl.a köpa en skrivare till datorn, vilket jag måste ha nu! Ska skriva ut min bok, läsa den, rätta felen och sen skicka iväg den till något bokförlag. Spännande! Kommer såklart berätta för er hur det går när det är aktuellt.

Jo just det! Igår bestämde jag min semester för sommaren. Man har ju 5 veckor varje år som man får ta ut. Jag var fräck och tog alla på en gång. Sommaren är underbar och det finns så mycket jag vill och ska göra! Resa, sola och bada, göra utflykter, åka till köpenhamn, gå många långa kvällspromenader, äta glass vid kiosken, sitta i malmö på sköna utecafén, åka till simrishamn och äta god mat, plocka jordgubbar, mysa med filmer en regnig sommardag... massor!
Så jag får semester från och med lördagen den 5 juli och ända fram till söndagen den 10 augusti. Ni anar inte vad skönt det ska bli. Jag har varit ledig/borta från jobb EN ENDA GÅNG sen i början av december 2007. Jesus.

Kommer komma hem sent idag. Kanske vid 18-19 tiden. Ni får ha det så bra idag.
Puss o kram!

Kommentarer
Postat av: Madelina

Tycker att det är jättebra gjort med maten, och fem veckor förtjänar du definitivt! Ha en fin dag! Kram

2008-05-21 @ 08:55:46
URL: http://livsaptit.blogspot.com
Postat av: enmamma

Härligt med 5 veckors semester och det är du värd..njut av den ledigheten. Hoppas du får en bra dag. Kram

2008-05-21 @ 10:30:24
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej Cornelia!



Duktig där med maten ! Alla steg är stora steg och du ger mig verkligen inspiration. De där 5 veckorna du kommer ta ledigt är du MER än värd ska du veta. Så underbart att du känner att du kommer få njuta av sommaren...! Det tänker jag också göra =)



sen en liten fråga: Hur många unika besökare har du per dag ungefär? Har tänkt på det lite och blivit nyfiken hihi..



Kram Johanna

2008-05-21 @ 12:07:51
URL: http://evigkrigare.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag tror att din kropp håller på att stäla om sig, och nu när den fått iaf lite mer näring så "tackar" dne dig nog genom att bli t.ex mer yr.

Kroppen får ju mer att jobba med och är den redan svag pga för lite närng så kommer det nog märkas på ett eller annat sätt. T.ex genom att känna sig yr. Förmodligen övergående, så de tär nog bara att hålla ut:)



Angående om man ska äta på kvällen eller inte, så är det ju det totala energiintaget som spelar roll.

Själv föredrar jag att äta fem mål om dagen, men att lägga det kvällsmålet mellan frukost och lunch. ist

För det är ju under dagen som kroppen behöver, och använder sig av energin som mest (typ på jobb/skola/firitd etc.)

Men där får man väl känna sig fram vad som passar en själv bäst:)



Superskönt med lång ledighet nu i sommar förresten. Ngt at tse fram emot!:)

2008-05-21 @ 12:14:21
Postat av: Jennie

Åååh, så skönt! Själv tog jag bara ut 3 veckor :) En vecka av dem ska jag och min darling till Mallorca. Så man får lite resa i år också! Det är mycket som ska hinnas med på sommaren, hoppas den blir fin också!

2008-05-21 @ 16:26:07
URL: http://raspberrie.se
Postat av: stars in heaven

Riktigt bra gjort av dig att äta det där fem målen.

Kramis

2008-05-21 @ 21:25:05
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0