Här sitter jag och bloggar

På min nya dator. Bilden och färgerna är alldeles underbart snygga och klara. Widescreen är det också! En mindre bra sak jag kom på imorse är att webcamen inte går att täcka för... jag menar, tänk om någon hackar sig in i datorn och tittar på mig därigenom? Det har hänt mig förr. Min gamla dator blev hackad av nån creepy typ, som skrev meddelanden till mig och la upp på mitt skrivbord. Han hota mig med en massa saker, sa att jag var snygg och att han ville göra ditten och datten med mig. Kände jag mig äcklad? JA! Ringde polisen men de kunde tyvärr inte hitta honom. Störigt att det finns människor som inte har bättre saker för sig! Nej jag får nog sätta ett klistermärke för webcamen...! För säkerhetsskull.





Kommentarer
Postat av: Solli

Först o främst, grattis till din nya dator!

Har en precis likadan and I luv it!

MEN...inte visste jag att det var möjligt för folk att hacka sig in och se genom webcamen!

Visst..jag har ju spekulerat lite...men trodde inte att det var möjligt på riktigt. Ska hitta ngt att täcka för den ASAP ;o)

Ha en underbar dag!

2008-05-28 @ 20:03:12
URL: http://sollis.blogg.se/
Postat av: Linnea

hejhej :D

haha nu kommer en fråga =)

hur får man sånna bubbulor som skärmsläckare ? ;) tack för svaret i förhand pusss&en stooor kram till dig <3

2008-05-28 @ 20:17:43
Postat av: Sabina

Jag undrar bara vilken storlek du handlade topshop kläderna i? Jag har nämligen budat på en kjol på e-bay i storlek 8 från topshop men är rädd att den ska vara för liten på mig.. Har vanligen storlek small eller 36.

Kram

2008-05-28 @ 20:19:59
Postat av: Désirée

Alltid trevligt med nya saker:) tänkte bara tipsa dig om en liten bild på Teiwaz (valpen) på mig blogg:) Ha en bra dag. kram

2008-05-28 @ 20:45:01
URL: http://eerised.blogg.se/
Postat av: RASA

nejmen gud :O vad hemskt!

har inte tänkt närmare på att det faktiskt finns sådana typer.. täcker över vår webcam

2008-05-28 @ 20:45:25
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: Helena

hej :-)

jag såg ditt inlägg om hur du skulle äta för att öka ditt näringsintag o s v. Vill inte kommentera där eftersom så många andra hade gjort dt :-)

Hursomhelst frågan är hur mycket kalorier du äter i dagsläget? För eftersom du är underviktig är dt en väldigt stor chans att din kropp är på svält fortfarande (med tanke på anorexin) och då krävs det många mål mat om dan för att öka förbränningen. Maila eller kommentera gärna min blogg så kan vi snacka? jag tror nämligen att vi sitter i samma båt ;)

kramis

2008-05-28 @ 21:21:24
URL: http://metrobloggen.se/teresia
Postat av: Cornelia

Linnea: Den skärmsläckaren fanns redan på min dator :P Men jag vet inte om den går att ladda ner eller nåt? Testa att söka på google :) Kraam!



Sabina: Storlek 10. Det är typ S. Kläderna satt ganska löst, men hellet inte för löst. Lagom!

2008-05-28 @ 22:08:22
URL: http://annacornelia.se
Postat av: stars in heaven

Gud vad läskigt :/

Jag har inte varit med om samma sak. Fast det var en som på något sätt lyckades ta reda på vem jag var, vart jag bor, heter osv. Trots att jag inte visste vem han var, och jag hade aldrig pratat med honom tidigare.

2008-05-29 @ 13:28:06
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0