"God"morgon

Åhnej. Vet ni vad jag såg imorse? Jag kollade snabbt igenom papperna vi fått från igår när vi bokade turkietresan. Där står fel hotellnamn!! Det vi ville på heter "Kleopatra Dreams Beach", men det står bara "Kleopatra beach hotell". Grejen är den att jag gick in på google och sökte på båda namnen, och det finns faktiskt två olika hotell som heter så!! FAN också. Vi visade ju i katalogen och allt vilket hotell vi ville till, och först sa hon på ticket "tyvärr där är fullbokat", men bara typ 5 minuter senare "hm det står nog fel hotellnamn, för här finns 5 platser kvar!". Det är ju FEL! Både Fanny och jag hade en dålig magkänsla när vi gick därifrån. Men inte så pass att vi tänkte såhär långt, att allt är helt fel! Fan att man ska vara efterklok. Och även om de säger "det är rätt hotell" så kommer jag nog inte tro på det efter att ha läst detta inlägget. Vi är tydligen inte ensamma om att ha fått fel hotell när man ska boka till Kleopatra DREAMS beach. Och jag tänker verkligen inte betala flera tusen kronor för att hamna på fel hotell. No way! Som tur är har vi inte betalat handpenningen ännu, så vi ska ringa dit idag eller imorgon och säga att det är fel hotell de bokat. Det fula är ju att hon först sa att det var fullbokat (förmodligen på det hotellet vi ville till), men sen helt plötsligt ändra sig och att där är 5 platser kvar (förmodligen på det hotellet vi INTE vill till).
Jag tar faktiskt hellre en billig resa med t.ex fritidsresor, utan all inclusive, och istället har med lite basmat och lite fickpengar att äta ute för. Det går säkert att hitta lägenheter för typ 5000 (med flyg och allt såklart) och sen att man fixar maten själv. Sist när vi var på kreta blev det ju ganska dyrt. La väl ut 1500 på maten, sen gick det lite till luftkonditionering, utflykt och sånt. Men jag tyckte det var sjuuukt mysigt att gå ut och äta på kvällarna. Vi var ju ganska oförberedda på den resan, vi beställde typ 3 veckor innan avresa. Denna gången kan vi ju planera lite bättre, typ ha med lite mat, som pasta och kanske havregryn eller nåt. Så har man ifall man skulle vilja spara lite pengar! Tycker det verkar lite trist med all inclusive... man blir så fast vid hotellet, och om hotellmaten inte ens är bra... hur kul är det då?

Ganska trist detta. Men vi kommer nog hitta nån bra resa tillslut!! Sålänge vi har varann, sol, bad och värme så kommer det bli en toppenresa (och sålänge vi hamnar på rätt hotell såklart.......)

Ska duscha och sätta i mitt nytvättade löshår sen. Har inte haft i det på några veckor nu!
Och förresten, ni kanske har några tips på BRA och hyfsat billiga resor? Var spelar mindre roll... Turkiet, Grekland, Cypern, Spanien... var som!

Kram!

Kommentarer
Postat av: dailypursuit

ooo va jobbit men lycka till

2008-05-18 @ 11:20:05
URL: http://dailypursuit.devote.se
Postat av: kim

jag och en tjejkompis åkte till ayia napa förra somarn. vi tog med oss 8 kilo mat och på så sätt sparade vi in runt 2000 kronor. se bara till att det finns kylskåp på hotellet och så, hoppas det ordnar sig och lycka till!

2008-05-18 @ 11:36:44
URL: http://kimpandusan.blogspot.com
Postat av: Victoria

åh va jobbigt. men hoppas det ordnar upp sig du..!!

kom precis hem från Kreta, var var ni nånstans när du var där? :P

2008-05-18 @ 15:17:30
URL: http://victoria---h.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0