Godkväll!

Lång dag. Jobbet gick snabbt, och efter det mötte jag mamma vid ICA för att handla lite sallad och frukt. Tomater och isbergssallad, blåbär och papaya. Ska göra en riktigt god frukost till mig imorgon, ni får se bilder då. Hihi! Åt halloumi (en ost av get och fårmjölk) till middag idag med sallad (isberg, tomat, paprika, champinjon och melon) och kikärtor. Första gången jag testade halloumi och det var riktigt gott! Salt och segt. Love it! Enkelt att tillaga också, bara att steka i lite olivolja. De gick lätt isönder eftersom de blev mjuka när de värmdes, men sen stelna de igen. Jättegott tillsammans med melonen! Salt mot sött liksom.

Mitt humör sviktar lite just nu. Kan blir jättearg för ingenting typ. Småirriterad och allmänt gnällig. Svinjobbigt att alla sånna symptom kommer när jag försöker äta bättre... varför liksom?
Har hyrt film till ikväll. Nån kärleksfilm och dokumentären Sicko. Någon som sett Sicko? Jag tycker han som gjort filmen är grym. Han har bra åsikter!
Blir mer bloggande nu i helgen. Har inte haft så mycket tid till det nu i veckan. Men när jag inte skriver på länge så vet ni att jag är på annat håll, för så fort jag har tid och inspiration till att skriva så gör jag det!!

Kramis!


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag har sett "Sicko" flera gånger. Den är helt okej. Michael Moores bästa, tycker jag.

2008-05-23 @ 19:56:01
URL: http://storasysterliv.blogspot.com
Postat av: Bella

...det är inte så konstigt att man blir trött o irriterad för småsaker när man får i sig på tok för lite energi o näring, och där tankarna ständigt cirkulerar kring mat och kalorier ...

2008-05-23 @ 20:19:18
Postat av: Cornelia

Bella: Ja det vet jag om, men eftersom jag äter MER nu så börjar jag fundera på varför det är så?

2008-05-23 @ 20:27:15
URL: http://annacornelia.se
Postat av: sarah

Sicko är jättebra!:) Mn får verkligen perspektiv av den filmen!

2008-05-23 @ 21:06:21
URL: http://sarahlillemor.blogg.se/
Postat av: Sofia

åh, hallloumi är det bästa jag vet!

prova halloumi på en fullkorns-ciabatta

med två några skivor halloumi, tomatskivor och rödlök!

Det bästa jag vet!!

2008-05-23 @ 22:39:55
Postat av: Johanna

Sicko är väldigt bra! Halloumi blev jag helt frälst i när jag grillade det första gången på en grillfest. (Har du grillat det? Svingott!) Sen blev jag illamående när jag åt det oftare... kanske åt för mycket? Nu associerar jag smaken med det illamåendet :/

2008-05-24 @ 00:17:11
URL: http://wasteline.blogg.se/
Postat av: Josse

sicko är riktigt bra men inte den bästa han har gjort, gillar fahrenheit 9/11 bättre. De är ju jäkligt vinklade hans filmer men ändå..

får ta o testa den där osten någongång då :)

2008-05-24 @ 14:46:23
Postat av: Anna E

Jippie! Din hjärna fungerar juh.. det är därför du blir sur etc. Din kropp och hjärna får energi till att tanka och känna. Annars är den bara inställd på överlevnad. Det är när man går UPP i vikt som allt jobbigt bubblar upp. Alla känslor och tankar som blivit undantryckta av tankar kring mat etc.... Ät mer och se vad underbart det är att leva, känna riktig sorg, ilska, lycka... Och man drömmer så mkt!! Ät och lev! Kram

2008-05-24 @ 20:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0