Tv-kväll

Nu ska jag aktivera vovven lite, gömma godisar i ett mjölkpaket. Sen slänga mig på soffan och se på Janice Dickinsons bootcamp som börjar 21:00 på tv400. Älskar det! Till och med min mammsi tycker det är kul. Hihi! Ha en underbar kväll, och tusen tack för alla stöttande ord ni ger mig. Det ger mig kraft!

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: MiniJossan

De är verkligen jättegoda (enligt alla som hittills provat) receptet finns på www.nLife.se och heter "bovetefrallor" (jag har länkat till dem i tidigare inlägg annars) Lycka till med bakandet:)

2008-03-03 @ 20:39:10
URL: http://minijossan.blogg.se
Postat av: Hon utan blogg ^^

Hejsan, hittade hit till din blogg och läste igenom många av dina inlägg där du skriver om din sjukdom. Jag tycker att det är jättebra att du nämner det att man inte behöver vara undernärd för att vara anorektiker, sjukdomen sitter i tankarna inte i kroppen. Men största anledningen till att jag skriver här är för att jag vill ge dig cred för din styrka!! Det är beundransvärt. Även om kampen känns lång och förjävlig så går det att bli frisk,du har en inre styrka, fortsätt använda den. Det kommer att komma en tid då du kommer att älska dig själv och då har du dig själv att tacka, lycka till dig!

2008-03-04 @ 01:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0