Torsdag 20 Mars

Kan inte fatta att det redan är torsdag, och sista jobbdagen innan jag får ledigt för första gången detta året! Ska bli så otroligt skönt. Som jag jobbat och slitit! Vila är precis vad jag behöver och vill ha. Bara ta hand om mig själv och ingen annan. Gå många promenader, mysa med vänner och familj, äta gott och försöka läsa "jätten i spegeln". Vissa av er säger att den boken påverkade er negativt... och jag är rädd att den kommer göra det med mig också. Men då får jag väl lägga den åt sidan och kanske läsa den när jag mår bättre psykiskt.

I eftermiddag tänkte jag inte göra något speciellt. Eller jo! Bada hunden, haha. Det är riktigt roligt! Ska fota henne när hon är alldeles blöt... hon ser ut som en liten råtta då! Min söötnooos.
Och visst fan... jag måste tvätta! Har skjutit upp det skitmånga dagar nu, så jag får ta mig i kragen och göra det idag. Imorgon ska jag in till Malmö en stund och handla lite grejer jag egentligen inte vill lägga ut pengar på. Måste ha en ny mascara!! Ibland har dom kampanjer på H&M där de säljer helt okej mascaror för 29 kr styck. Ska verkligen försöka budget-shoppa imorgon. Men det får vi se hur det går! Haha! Nä men sålänge jag lägger undan minst 6-7 tusen till resan denna månaden så blir jag glad. Kan ju inte spara ALLT! Hihi.

Förresten! En fråga. När är det man ställer fram klockan till sommartid?! Längtar tills det är dags. Då kommer det verkligen kännas att sommaren är påväg! Det är ju faktiskt snart april, och då brukar det vara minst 10 grader här nere. Oftast mer, uppemot 15! MMM!

Nä nu ska jag klä på mig och dra iväg på jobb. Slängkyssar!

Kommentarer
Postat av: Josse

du kan ju testa maybellines första mascara.. den använder jag, rosa behållare och grönt lock och den är skitbra, kostar bara 60kr på kicks.

2008-03-20 @ 08:04:00
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: Tobias

man ställer om till sommartid söndagen den 30/3

2008-03-20 @ 09:05:13
URL: http://tobbs84.blogg.se
Postat av: stars in heaven

Hmm jag tror man ställer om klockan, klockan 02.00 natten till måndag. Men är inte säker!
Kram

2008-03-20 @ 09:10:41
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Tilda

Söndag är det dags för sommartid !

Nu när du vill spara pengar till resan, men samtidigt vill budgetshoppa: du som har (du har iaf skrivit innan) massor med kläder kan ju utnyttja ledigheten och uppdatera din garderob.. :) Allt som behövs är

1. Inspiration och kreativitet
2. Sax
3. Lim, nål och tråd
4. Symaskin!

Du som kollar mycket modesidor å sånt borde vara sprängfylld av inspiration. En t-shirt kan bli både en toledo och ett nytt "skärp"/bälte, en lång oversizetröja kan göras om till en schysst vintage-omlott-kofta, å jeans kan bli superläckra om man "fusk"-sliter dem med en sten eller sandpapper... Glöm inte att avklippta tygbitar kan bli både bandanas, hårband, eller bälten, men du kan också ägna en hel dag åt att knyta egna smycken.. Armband, fotlänkar eller halsband.

Ha så kul :)

2008-03-20 @ 10:27:43
URL: http://kinell.blogg.se
Postat av: tigrisenemmis

Natten till söndagen :) så det är sommartid den 30de :)

2008-03-20 @ 10:34:13
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se
Postat av: Anonym

Imorgon är det långfredag, det betyder att tyvärr är det stängt på alla gator i sverige i princip :(
så shoppingen får nog vänta ;)

2008-03-20 @ 10:44:12
Postat av: Thepreciousgirl

Tilda: Åh! Vilken bra idé. Har ju en ny symaskin som bara står och skräpar :P
**
**
anonym: Nerå, inte mobilia i Malmö ;D hihi!

2008-03-20 @ 10:56:56
Postat av: Tilda

Oo, lyckliga du! Jag skulle göra vad_som_helst för att ha en symaskin hemma i Göteborg. Här hemma hos mor i Småland har jag ju symasiknen, men inte kläderna som behöver en makeover.. :/

Enjoy!

2008-03-20 @ 16:02:12
URL: http://kinell.blogg.se
Postat av: Lelle

Sommartider hej hej!! Jo d är den 30/3 kl:0200 om man ringer fr:Ur då..så blir infot lite `virrig`...men d är där ingen som fattar om de är el vatt på krogen..haha!! Bye the way GLAD PÅSK!tösen, kollar kanske in `Galleriet` nå`n dag när jag kör förbi tihi. (är ibland ofta i Vellingen o Trelle) Påskmys ifrån Ä-holm

2008-03-20 @ 19:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0