Shoppat

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter en mysig dag med Fanny i Malmö. Handlade lite såklart, kunde inte låta bliiii! Haha. Väskan jag ville ha fanns inte där. Buhu! Och fodralen jag provade på Gina var helt okej, men synd att de inte fanns i lite andra färger. De var lite skrikiga för min smak. Det röda var dock riktigt fint... men köpte det ändå inte. Vet inte riktigt vad jag ska ha till det i så fall, eller om jag ens kommer ha användning av den.
Köpte den fina toppen på lindex! Älskar den! Den var dock kortare än jag trodde, för kort för att ha bara till leggings, men sååå snygg är den! Det blev en svart, eftersom den gråa inte fanns. Den gula var också grymt fin.
Sen köpte jag ett par vanliga spetsiga ballerinor på din sko. Fick 10% rabatt för att den ena skon var lite bucklig typ... syns nästan inte, men alltid bra att säga ifrån! Kunden har alltid rätt, för det mesta iaf! haha!
Här är lite bilder från idag och på kläderna. På första bilden ser jag helt ballögd ut, HAHA! Men den bjuder jag på...



Hände en lite äcklig grej idag när jag precis gått av bussen i Malmö. Hörde att det kom en ambulans när jag var påväg upp emot gågatan. Så tänkte jag "äh jag fortsätter gå, den svänger väl av snart åt ett annat håll". Men så kommer den närmre hela tiden... så jag kollar bak och den kommer i typ 120 upp emot gågatan... fick kalla kårar i hela kroppen när jag såg att den svängde upp PÅ gågatan! Och på andra hållet kommer ytterligare en ambulans. De stannar utanför Åhléns och springer in. Jag går efter (jag är så sjukt nyfiken av mig) och in på Åhléns men ser inget. Kände att ja inte kunde gå runt o leta heller... haha. Men fyyy! Jag hatar när sånt händer. När man inte vet om någon ligger död eller är allvarligt sjuk eller skadad. Jag får sån känsla "man kan dö var som helst, när som helst". Usch!

Jaja! Nog om det. Har alla haft en bra lördag? Glöm inte att man ska ställa fram klockan 1 timme inatt! SOMMARTIDER HEJHEJ!
Ska laga mig lite te och vila nu. Behövs efter 6 timmars shopping! Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Louise

Yey du verkar glad :D Bra det! Tittade också på den toppen, men som sagt lite för kort till leggins, och jag gillar inte att ha jeans :S :p Kram!!

2008-03-29 @ 18:24:47
URL: http://louisekarin.blogg.se
Postat av: stars in heaven

Jättefin topp :)

2008-03-29 @ 21:31:54
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0