Måndag 3 Mars

Sovit gott inatt? Själv drömde jag en massa vilt som jag inte kan minnas nu. Man drömmer ju varje natt, eller hur? Undra varför man drömmer... haha.
Jaha idag blir det några timmars jobb, sen hem och då är jag ensam hemma. Så himla skönt! Ska nog sova lite middag senare. Tycker det är grymt skönt att ta en liten powernap så mitt på ljusa dagen, efter en lång promenad och framför tv:n i soffan med hunden i famnen. Mys!

Tänkte på en sak också, som stör mig nått otroligt. Jag läser ofta Kenzas blogg, och visst har hela grejen gått överstyr? Nu har Schulmans uttalat sig om henne, skrev en massa taskiga saker som inte ens var sanna. Kenzas pappa läste det och ringde Schulmans.
Och nu kan man se i deras blogg, någon dag efteråt, att Schulmans har lagt upp en bild på sig själv med en blåtira och skriver att det var Kenzas pappa som gjort det. Är det inte att gå över gränser? För det var inte sant, och det medgav han i ett senare inlägg. Men så gör man för helvete inte. Hur gamla är dom egentligen? Fick de inte vara barn när de var yngre? Vad har fått dom att vara så pass omogna som de är? Kenza får ju en massa inlägg som att "åh kenza, slog din pappa Schulman, fyfan vad sjukt!!"... roligt? Nej!! Inte det minsta.
Jag tror Kenza har tröttnat mer och mer på bloggandet, och det verkar som att hon inte mår så bra längre. Hon är ju för tusan bara 16 år, men ändå så omtalad och populär bland många.

Jaja, skriv gärna vad ni tycker om hela grejen, om ni nu läser hennes blogg.
Nu måste jag duscha! Puss och ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Salo

Själv så tycker jag det hela är askul, lite för att jag tycker bättre om Schulman bröderna än Kenza.
Men man ska ju aldrig ta vad någon Schulman säger, Katrin håller ju själv och hittar på, snor Alex's krönikor osv. Så jag fattar inte varför någon ens bryr sig? Det hela är ett skämt som många inte vill erkänna är faktiskt rätt så roligt! Och nu så hoppa dom ju också på Blondin bella att hon kissar i duschen! xD Medge attd et är är lite rolgit! Liksom vi alla människor har ju iaf gjort det en gång när vi var små iaf?

Men aja, överstyr?
Det blir det bara om man bryr sig...

2008-03-03 @ 08:00:14
URL: http://isabelsalos.blogg.se
Postat av: Amelie

Jag tycker att det är vidrigt hur de håller på och vf.se borde stänga bloggen. Skönt att Kenza kontaktar polisen, tycker verkligen de bröderna är otroligt omogna och det är inte ett dugg roligt hur de försöker provecera. Särsklit när det går till personliga påhopp. Suck säger jag bara! Det värsta är väl att de inte fattar, för det är precis det här de vill.. Urk.

2008-03-03 @ 08:01:40
URL: http://amyi.blogg.se
Postat av: Malin

Vilken röra... jobbigt för alla inblandade...

2008-03-03 @ 10:08:52
URL: http://majoli.blogg.se
Postat av: Victoria

Tycker också att det där gått överstyr. Hon gör rätt i att bara skita i bloggen (ett tag) istället för att stanna och ta massa skit.

Liksom när man börjar med personangrepp har det gått för långt. Det är aldrig någon hon bett om och det är inte vad kommentarsfältet är till för. Man ska kommentera de som står skrivet/bilder, inte kenza (eller andra bloggerskor) som personer.

2008-03-03 @ 10:15:12
URL: http://virraan.blogg.se
Postat av: Louise

Stackars Kenza :/

2008-03-03 @ 11:06:42
URL: http://rockandrose.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0