Lasagne med keso
Vi åt den helt vegetarisk.
Dessa ingredienser hade vi:
Fullkornsplattor
Morötter i små bitar, kokta
Naturell keso
Soltorkade tomater
kronärtskockor
Buljong
Spenat
Riven ost ovanpå
Detta var nog den godaste lasagne jag någonsin ätit! In i ugnen på 225 grader i 30 minuter.

Bild från menyse.com
Åååh det låter alldeles fantastiskt gott! Känns som värsta matorgien för mig då jag älskar soltorkade tomater, kronärtskocka, spenat och inte minst lasagne överhuvudtaget. :-D Men du gav inga receptanvisningar: Hur mycket ska man ha av varje? MÅSTE bara prova att tillaga detta!
Umma: Åh då mååste du bara testa! :D
Ja jag vet, men grejen är den att mamma och jag bara tog lite av varje. Jag vet bara att vi tog 500 gram keso.. men testa :) Tror inte det kan gå fel. Ser det för torrt ut så är det bara att ta på mer buljong eller mer ost!
Hoppas det funkar :D
d lät gott. d ska jag prova nästa gång jag gör lasagne
Åh mumms så gott! Blir riktigt bra med kesella/keso och spenat + quornfærs i krossade tomater. Ælskar lasange!
Tack så mycket för liiite mer utförligt recept! Jag antar att det är som du säger, bäst att prova sig fram. Dessutom är det ju då perfekt tillfälle för mig att ösa på med tonvis av kronärtskockor - Moore goodies 2 the Umma-mage! :D Ska ge dig ett utförande när jag provat laga till det. Tack igen!
Vad gott det lät =) Har också gjort lasagne med keso i, då var det med broccoli och grejer, gott!
jag tänkte prova på den här lasagnen idag :P men hur gjorde du den? jag försökte skiva anvisningar, men vet inte alls om de är rätt :/ är det såhär man skall göra:
"Skär morötterna i små bitar och lägg i kokande vatten. Värm spenaten. Stek de soltorkade tomaterna och kronärtskockorna med medelhög värme. Tillsätt övriga ingredienser som hör till röran. Sätt ugnen på 225°C. Varva i ungsform keso, lasagneplattor och vegeröran. Keso underst och överst. Strö över riven ost. Sätt in mitt i ugn. Grädda i 30 minuter."