Långfredag

Godmorgon!
BLÄ säger jag bara. Jag vaknade halv 7 idag och kunde inte somna om. Så himla jobbigt! Så jag läste lite ur "Jätten i spegen" som jag började på igår. Måste faktiskt säga att den är skriven på ett grymt klumpigt sätt. Det är ju väldigt uppenbart att tjejer (och killar) med ätstörningar kommer läsa den boken. Tycker inte det är speciellt smart att ta med hennes matdagbok och hur mycket kalorier vissa livsmedel innehåller. Nä... hittills har inte boken imponerat på mig i alla fall, tycker mest den är jobbig och hemsk.
Reagerade lite på att hon är lika lång som jag, och vägde samma som jag gjorde förut... men vi har olika kroppar, och på henne syns det otroligt mycket. På mig syntes det mest på överkroppen och inte underkroppen. För så smal har jag aldrig varit. Har foton från den tiden, och jag är inte dum. Jag var inte så mager som henne. Smal som fan var jag utan tvekan! Men inte så.

Idag ska jag och mamma dra in till Malmö och shoppa lite påskpresenter. Kommer säkerligen köpa något till mig själv också... det är ju så svårt att låta bli.
Ikväll kommer Fanny hit. Vi har bråkat nu igen, men igår fick jag mejl av henne och vi skrev ner exakt vad vi kände och så. Kändes skönt! Orkar verkligen inte ha det som det varit... så ikväll ska hon komma hit och äta middag, ha spa-kväll, mysa och sen sova över här. Längtar!


Bild på oss för ett tag sen. Var helt sjuukt mörkhårig där! Är nöjd med mitt hår som det är nu faktiskt, alltså färgen. Vet faktiskt inte om jag ska ha det så ljusblond till sommaren... men lite fler slingor blir det nog! Får se.
Såhär ser det ut nu. Vad tycker ni? En aningen ljusare till sommaren va?


Kommentarer
Postat av: Tilda

Jag tror (och hoppas) att du kan vara hjälpt av boken, för du verkar vara så intelligent. Den kan nog ge lite "nyttiga" perspektiv på både det ena och det andra - även om du hittills fått dåliga vibbar av den. Ibland är det motgångar som är den bästa sparken i baken.. Vad tror du?

Men om den får dig att må dåligt; lägg bort den!

Glad Påsk!

2008-03-21 @ 09:42:06
URL: http://kinell.blogg.se
Postat av: stars in heaven

Hoppas ni får det jätte trevligt ikväll?
Vad ska ni äta till middag? :)

Du är fin i vilken hårfärg du än har.
Men kör på lite mer slingor om du tycker att det känns bra :)

Kram

2008-03-21 @ 11:12:27
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Vill bara säga att det ska vara ett ! istället för ? efter kväll. Men det förstår du nog, hehe. Du får gärna radera den här kommentaren.

2008-03-21 @ 11:14:23
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Lina fredman

du är jätte fin i håret nu! hela du är mycket söt:)

2008-03-21 @ 12:47:03
URL: http://linafredman.blogg.se
Postat av: Sandra

Mjo, lite mer ljusare slingor tycker jag :-) Men sen kommer det ju blekas till sommaren också, så du kan ju vara lite försiktig.. :)

2008-03-21 @ 14:31:29
URL: http://samdra.blogg.se
Postat av: bea

hej tjejen :)
först vill jag bara säga att jag brukar läsa din blogg, den är jättefin.
sen vill jag tipsa dig om ett recept. bakade idag bullar som jag tyckte var riktigt goda och som jag tror du skulle gilla och äta utan att känna dig onyttig osv, då du beskrivit hur du känner dig när du äter onyttigt. bara ett tips! receptet finns på min blogg, http://beasmode.blogg.se/1206113130_bea_matbloggar_bergod.html
glad påsk! :)

2008-03-21 @ 16:44:15
URL: http://beasmode.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0