Dagens lunch
Tog mig 10 minuter att laga detta. Riktigt gott är det!
La till oliverna för fettets skull, så eloge till mig! Visst är det järn i spenat? Jag försöker verkligen få i mig mer järn, just för att min mens fortfarande är borta och man fryser lätt om man inte äter tillräckligt. Vet att ämnesomsättningen blir bättre om man äter tillräckligt med järn, vilket jag inte tackar nej till!

åh okej, jag förstår :/ jobbigt. gud vad gott det ser ut! och fräsht! du borde öppna ett lunch-ställe eller något ;)
Åhh va gott det ser ut, hur gör du tzatziki?
Camilla: Denna var faktiskt färdig :P Helt okej! Men gör jag själv tar jag grekisk eller turkisk yoghurt, blandar i krossad vitlök och tunna skivor gurka. Får den stå ett tag innan servering blir den ännu godare!
Det ser jättegott ut! Dina matbilder (och din blogg)inspirerar verkligen!
kramar! =)
Ser helt okej ut. Men något jag tycker att du bör tänka på är att äta ordentligt med fett och kolhydrater. Kroppen och speciellt hjärnan behöver det för att fundera ordentligt. Det har aldrig slagit dig att det kanske blir lättare att bli kvitt alla dumma tankar om din hjärna får allt den behöver så den börjar att fungera på rätt sätt? Jag vet att du kämpar med maten, och du är jätteduktig. Men tyvärr äter du inte nyttigt, även om du gärna vill att det skall framstå som det! Grundstomen är bra, men som sagt du har en del att lägga till. Men det kommer, jag tror på dig. KRAM
Ett tips om du vill ta upp mer j'rn, ät inte kalciumrikt till måltider med järn.
I detta fallet tzatzikin, det hämmar järnet massor!
Så i måltider med kött(animaliskt protein öht), så bör du skippa mejeriprodukterna.
Nej det tror jag inte det ska vara... ska kolla upp det. Jag kanske har fel typsnitt på mina rubriker?
Måste bara säga att jag tycker du har en sjukt bra och inspirerande blogg. Även om jag kanske inte har varit riktigt "där du är" så har jag varit väldigt nära... Jag lägger till dig bland mina favoriter nu!
Kul att du lägger ut bilder på dina måltider. Det är jätte inspirerande och ser mycket gott ut. Det får en att känna att man förtjänar lite mat :) Kram & Tack
Hur gör du spenatbulgurn?
Anna: Kokar upp vatten och buljong, häller i fryst färsk spenat och sen i med bulgur och kokar på svag värme i 10 min! Klart! :)
ska verkligen
testa spenatbulgur någon dag
vad gott det ser ut! :)
Heja vegetariskt!