Torsdag 26 juni

Kort jobbdag idag. Skönt, men tyvärr ska jag ju till kliniken i eftermiddag. Mindre roligt. Ni vet ju vad jag tycker om psykologen... det hon säger är riktigt korkat ibland, men jag står ut ett tag till. Får se hur jag känner när jag fått semester och kan tänka över det lite noggrannare.
Det ser ut att bli trist väder idag... känns inte som denna dagen kommer bli speciellt rolig ändå, så vad spelar vädret för roll? Tittade in på Kenzas blogg för en stund sen, och ser att hon ska åka till exakt samma hotell på Kreta som Fanny och jag var på förra året. Jag får rysningar! Jag vill så gärna tillbaka. Det är mitt paradis på jorden. Fast Thailand är kanske ännu bättre? Eller vackrare i alla fall. Det är inte så jättelänge kvar till Thailand längre. Tror det är 8 månader kvar, vi åker ju i slutet av februari år 2009. Detta halvåret har ju gått superfort, så då gör väl detta det också. Ska ju resa två gånger INNAN Thailand också! Först nu i sommar, till Grekland. Sen i höst ska jag till Spanien, Malaga och bo i min arbetkamrats hus där nere. Helt gratis! Roligt, roligt.

Jag mår helt okej idag. Mina kvällsmål går bra. Har tagit nu varje kväll faktiskt! Mellanmålen på dagen går fortfarande bort... i alla fall på vardagarna. Men på helgerna brukar jag få in eftermiddags-melliset. Det är jobbigt att känna att jag äter hela tiden, men visst mår jag bättre. Och jag kommer inte sluta med att äta fler gånger om dagen. Man ska fortsätta med sånt som får en att må bra (psykiskt och fysiskt), vad det än är.
Har dock lite svårt att variera mina kvällsmål. Det blir oftast en fruktsallad med keso eller kesella. Smoothies är ju gott, men ja pallar aldrig dra fram mixern... haha lat, jag?! Ni får gärna komma med fler lätta kvällsmål. Alltså inget man blir jättemätt och tung av. Mer lätta alternativ. Mackor och sånt är väl inte heller så kul. Nej nått annat! Tiiiips?!

Kul att så många vill läsa min bok! Har inte kommit på nåt namn än. Men jag tror det kommer nu när jag ska läsa igenom den.
Ha en bra dag! Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Tips på mellanmål/kvällsmål.

fil/yoghurt med blåbär och musli´

en macka med smör, cream fraiche och kräftskärtar, mjölk

Banan och mjölk (lättare kvällsmål)

en skål nötter

keso och sylt + nätter

keso med torkad frukt

lite tips bara

2008-06-26 @ 09:20:50
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: maria

jag brukar hacka lite frukt, ex nektariner, och ha yoghurt och solroskärnor på. sen tar jag lite honung på toppen, jättegott :)

2008-06-26 @ 09:52:31
URL: http://iknowiknowiknow.blogg.se/
Postat av: malin

Ta ett valfritt knäcke osså keso på det och någon sockerfri sylt elr bär eller kanel osså in i microun på 20 sek, blir sååå gott =)

2008-06-26 @ 11:19:59
URL: http://kampen-mot-ed.bloggagratis.se
Postat av: malin

Heh okej okej, ja man längtar tebaks som fan :) ja det hotellet såg fint ut det ni bodde på. Jag och syster ska bo på hotellet Ekavi i agia marina. :) lycka till på kliniken. kram

2008-06-26 @ 11:50:27
URL: http://kampen-mot-ed.bloggagratis.se
Postat av: RASA

åh, jag är också intresserad av din bok : )

2008-06-26 @ 12:02:42
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hm.. blir lite orolig när jag läser att du skippar mellanmålen på dagen. Du får ju inte skippa dem för att du ska kunna stå ut med kvällsmålet!? Tips på kvällsmål: dinkelknäcka med skinka och alfa-alfagroddar, naturell yoghurt med allbranflingor... överalg känns det som att du överkonsumerar frukt och grönt?! Hur mår din mage av allt det där? Försök att äta lagom av allt =) Lycka till! Kram

2008-06-26 @ 12:20:36
URL: http://hannalihannala.blogg.se/
Postat av: Annika

Hej! Mitt tips: blanda turkisk/grekisk yoghurt med mosad banan.

Har visserligen inte ätit det på väldigt länge (tyvärr?) men förr tyckte jag det var väldigt gott!

Mina syskon strör alltid kokos och ibland även hackad choklad över men det är lika gott utan



Kram

2008-06-26 @ 13:26:40
URL: http://endoftavvanilj.blogg.se/
Postat av: Mika

Svar: Yofu är som turkisk yoghurt, fast utav soja! Jag köper alpro eller vad heter, kanske finns utav andra märken också! Det är jättegott, fast lite lösare än vanlig turkisk yoghurt! Kram

2008-06-26 @ 14:47:30
URL: http://mymica.blogg.se/iheartgreen/
Postat av: cissi

här är några lätta mellisar



äppelklyftor i ungnen med kanel och lite kesella till.



Stor färskpressad juice. tex mixa vattenmelon, hallon,mango,apelsin mm



keso blandat med nötter och torkad frukt, kanske lite kanel till?



En stor kopp te med havremjölk och några digistive kex.



Hoppas de var till någon hjälp!

Kram





2008-06-26 @ 14:59:33
URL: http://seductive.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vilken jättefin blogg! :D

2008-06-26 @ 15:01:02
URL: http://johannnaolausson.blogg.se/
Postat av: en mamma

Har ni inte fikastund på eftermiddagen på ditt jobb?(det har ju de flesta arbetsplatser) skulle du inte då kunna ha mig dig något till mellanmål då för att börja få in det. Ha en fin kväll.Kram

2008-06-26 @ 15:51:06
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: emelie

åh, haha jag har det téet hemma men jag dricker det aldrig för jag tyckte inte att det var så gott. Sommarsaga har jag aldrig smakat, men det låter som någonting fruktigt?

2008-06-26 @ 17:56:11
URL: http://makrofag.blogg.se/minmat/
Postat av: sarah

Något som är svingott är skivad banan med blåbärskesella. Man mixar bara kesella med frysta blåbär och lite honing och serverar med en skivad banan:)



Annars är grekisk yoghurt supergott, antingen med lite ringlad honing och valnötter, med frysta hallon eller med färska jordgubbar. Då behöver man inte ta så himla mycket heller om man tycker att det är jobbigt med mättnaden.



Nötter & torkad frukt är ju också supergott, och inte heller där behöver man några mängder.



Du tror inte att du kan få in en fruk på eftermiddagarna när du är på jobbet iaf? Det kanske inte känns lika jobbigt som att packa upp en macka eller liknande?

2008-06-26 @ 19:39:16
URL: http://sarahlillemor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0