Tisdag 24 juni

Känner mig som en zombie. Är trött och frusen. Ingen bra start på dagen. Fyfan vad kallt det är! Förstår inte, ska det inte vara sommar och värme nu? Istället blåser det och är inte mer än 11 grader nu på morgonen. Jag var tvungen att sova med både morgonrock och duntäcke inatt. Som på vintern!! Längtar ännu mer efter att få komma utomlads nu!

Några av er frågade i föregående inlägg vad tabletterna heter som man kan få utskrivna för att få igång mensen. De heter Trisekvens. Googlade lite på det själv alldeles precis, och det verkar vara ganska många symptom man kan få. Vissa hade gått upp mycket i vikt, andra blev väldigt deprimerade. Känns inte speciellt lockande faktiskt. Kanske bäst att gå upp till normalvikt och låta mensen komma naturligt istället? Det var inte ens säkert att ägglossningen kom igång med dom tabletterna. Jag kanske får äta blodpudding varje dag istället? Inget mig emot! Jag älskar det. Hihi! Åt det till middag igår och det blir dagens lunch också. Glömde dock att äta något C-vitaminrikt igår till blodpuddingen. Får väl göra det idag istället. Kanske lite paprika? Där är ju C-vitamin i det.

Känner för att krypa tillbaka till sängen. Lägga mig med laptopen och se någon mysig film. Somna om och vakna upp till värme, vindstilla och solsken. Gå en skön promenad med en vän och äta glass vid kiosken. Jag blir typ galen på mig själv när jag drömmer mig bort sådär. Liksom, jag blir bara deppig nu när jag måste jobba och sånt tråkigt. Det är 11 dagar kvar till semestern och 246 dagar kvar till Thailand-resan! Jag glömmer ibland bort att vi ska dit. Längtar som in i helvete. Det första jag ska göra när jag kommer dit är att gå runt och titta på allting. Tror vi kommer dit tidig morgon. Kommer gå ner vid stranden och leta upp någon massör. Lägga mig där och bara NJUTA! Känna på vattnet, ta ett dopp. Sen gå upp på hotellrummet och sova efter den långa resan. Äta massa goda frukter, som färsk mango som bara smälter i munnen.

Se!! Nu drömmer jag igen...
Hoppas det blir lugnare idag på jobb. Det ringde HELA TIDEN igår i våra telefoner. Visst, det brukar alltid ringa mycket. Men igår! Lägger man på ringer det igen, sen ringer det i telefonen brevid, och sen i alla, och sen telefonen därborta. Det ringer faktiskt lite i huvudet när jag kommer hem... haha. Arbetsskada? Det känns så. Huvudvärk får man iaf!!
Ha det så bra idag. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Kan ta ett tag innan mensen kommer tillbaka när du varit utan den så länge och du är ju fortfarande underviktig. Har en kompis som har haft äs. Hon är normalviktig nu men har ännu inte fått sin mens. Men läkaren säger som sagt att det kan dröja.

2008-06-24 @ 07:25:00
URL: http://www.ellinorssblogg.se
Postat av: C

Drick ett glas juice till blodpuddingen, det är det bästa du kan göra :) Mjölk fungerar också, det är inte sant som många säger att järnet inte tas upp då, eftersom att blodpudding är en animalisk produkt. Själv föredrar jag absolut mjölk när jag äter blodpudding, vet inte hur mycket det hjälper att ta upp järnet, men haha, whatever :D

2008-06-24 @ 09:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0