Sushi

Mamma och jag tittade glatt på varandra när vi kom hem efter en liten promenad. "Ska vi beställa sushi?". JAAA! Vi tänkte på samma sak, hihi. Det har precis öppnat en jättefräsch sushibar här och de var himla trevliga där! De berättade hur dom gjorde och vad de olika rätterna innehöll osv.
Supergott, fräscht och mättande! I love sushi!







Kommentarer
Postat av: malin

Hej cornelia, det dära sushi mojset såg gott ut. har aldrig testat men när man åkt förbi HAI så har man alltid tänkt gud så gott om man vågar testa sig på sushi. Vilken rätt av det föredrar du och vad ligger det i pris klass? Hade ju varit nice o dra dit med vänner och så en kväll o bara njuta av maten Vet dem har en god soppa jag testat där iaf! Hoppas på svar, ha en bra kväll =)

2008-06-11 @ 18:56:01
URL: http://kampen-mot-ed.bloggagratis.se
Postat av: Emilie

Åååh jag kan inte komma på en enda rätt som är godare än sushi, synd att jag inte kan äta det längre bara :(

2008-06-11 @ 19:29:16
URL: http://anotherdayinlife.blogg.se/
Postat av: malin

Okej tack så mycket för svaret, då vet, jag får jag testa den meny 2 i helgen :-) kram!

2008-06-11 @ 20:00:25
URL: http://kampen-mot-ed.bloggagratis.se
Postat av: linnéa

hej! jag har länge varit nyfiken på att prova sushi men har aldrig riktigt vågat. det du har på bilderna ser jättegott ut, vad heter själva rätten/rätterna? så att man vet vad man ska beställa nån gång när man vågar sig på :)

förövrigt en väldigt bra blogg!

2008-06-11 @ 20:24:10
Postat av: hanna flach

snälla cornelia! jag är i stort behov av hjälp. jag lide rockså av anorexi. förr kunde jag helt utan ångest äta sushi men för några veckor sedan fick jag för mig att det va ronyttigt på grund av riset. problemet är att jag åker till new yrk nu på söndag och behöver känna att jag "kan" äta sushi när jag väl är där, eftersom det kan ibalnd bli problem emd måltiderna där borta. så den hjälp jag skulle vilja ha av dig är att du säger något peppande som förhoppningsvis stöter bort mina dumma tankar (jag som person, inte ätstörningen vet ju att sushi inte är onyttigt..) snälla jälp mig! sen vill ajg säga att din blogg verkligen hjälper mig och mi sjukdom. keep on going!

2008-10-17 @ 19:58:17
URL: http://withchocolateonit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0