Söndag 29 juni

Har sovit dåligt inatt. Jag vet inte varför, men jag har vaknat 100 gånger och tittat på klockan. Kanske för att jag la mig så sent? Don't know, men alla ljud störde mig. Irriterande.
Jag mår väl rätt okej idag också. Lite ångest och så nu på morgonen, men den överlever man ju. Finns inte mycket jag kan göra åt det, mer än att finna mig i det och kämpa vidare.

Idag blir det Malmö och marknaden där. Kommer bli jättemysigt! Bara jag inte faller för frestelsen att shoppa mer. Men nu är ju hunden med så något tittande i butiker blir det förhoppningsvis inte. Gjorde av med rätt mycket pengar igår ju, men vafan. Vad gör det om hundra år? Hihi!
Åt en fruktsallad med banan, päron, mango och russin + 2 mackor med pålägg till frukost. Får en del ångest över dedär russinen. De är ju rätt kaloririka, men såå goda och nyttiga. Lika bra att utmana mig själv lite, eller hur? Nu nästa fredag så ska jag nog fira med något gott också (får ju semester då). Någon god glass hade inte varit fel.

Nej jag måste gå och duscha nu. Klä på mig mina nya fina kläder! Kan fota en dagens outfit senare. Det va längesen nu! Puss och kram sötnosar!

Kommentarer
Postat av: milla

Ja visst är det gott med parmaskinka! :o) Supergott i kyckling också som du säger, känns lite lyxigare då :o) Vad mysigt att gå på marknad förresten! Håll i plånboken =)

2008-06-29 @ 09:32:01
URL: http://halsofreak.blogg.se/
Postat av: AE

yeah :D

din kropp sa säkert "tack för russina cornelia" :D

2008-06-29 @ 10:46:59
URL: http://anorex.blogg.se/
Postat av: miss h

Hey!

oroa dej INTE för russina! Jag äter russin VARJE dag t min frukost och d är minst 2 nävar o jag går inte upp el nåt, även om d e kaloririka o snabba kolisar! Det är så gott tillsammans m frukt o yoghurt o nötter!

Jag äter säkert mkt mer russin än man ska, men jag skiter i det, de e så goda:)

2008-06-29 @ 17:43:36
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: ..

Russin är perfekta! Jag började ha dom på mina fruktsallader när jag ville få i mej mer kalorier. Man vill ju inte äta bara onyttiga saker för att gå upp i vikt. Kämpa på!

2008-06-29 @ 19:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0