Perfekt makeup




Detta är allt jag behöver när jag sminkar mig.
En primer, som man grundar med innan man lägger på sin foundation. En primer jämnar ut, slätar till, döljer rodnader och gör att din makeup håller längre och håller sig på plats.

En riktigt, riktigt bra foundation finns alltid i min sminkväska. Just nu använder jag MAC studio fix som också har solfaktor 15. Jättebra på sommaren!

För att få ett jämt resultat använder jag mig av en foundation brush. Man slipper allt kladd och det blir alltid lika jämt och fint. Glöm inte att tvätta bortsen noga och ofta!

Rouge använder jag när jag känner mig blek och tråkig. Men bara lite grann! Överdrivet är inte snyggt.

En mascara som inte klumpar sig är ett måste. Jag avskyr när jag köpt dåliga mascaror. Fy! För extra långa fransar böjer jag mina med en ögonfransböjare. Mycket fiffigt!

Eyeliner är snyggt för en sexigare look. Jag brukar lägga lite precis under ögat, och ibland även en tunn linje precis under nedre ögonfransarna, som jag suddar ut lite med ett finger.

Läppstift är det absolut snyggaste jag vet till fest. Speciellt ett knallrött. Till vardags är det antingen eller. Knalligt läppstift med naturliga ögon, eller sotade ögon och ljust läppglans.

Jag äääälskar smink...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0