Nya böcker



Har beställt lite nya böcker på adlibris. Var i en bokhandel igår och tittade på lite kokböcker och annat. Såg Nina Ahlms kokbok och bläddrade lite i den. Ville ha den direkt. Men priset i affärerna är SÅ sjukt höga. Vet ni vad den kostade i butik? 289 kronor! Jag betalade 162 kr på adlibris. Sjukt va? Även Pauluns kokbok fick hänga med hem, eftersom jag älskar hans recept. God, nyttig och färgglad mat. Tycker det verkar vara en bra bok för alla som har lite dåliga matvanor. Jag tror absolut den kan få mig att äta bättre, alltså mer. Där är dagsmenyer och tips. Mycket bra!
Sen köpte jag även Ät allt. En riktigt bra bok som får en att förstå att all mat är bra och viktig på sitt sätt.
Hela beställningen gick på 359 kronor inkl frakt. Tänk om jag varit så dum och köpt Nina Ahlms bok i bokhandeln igår för 289 kronor. Ajaj! Ska ni köpa böcker, gör det på nätet!!!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Boken: ät allt skulle jag vilja ha. Har du läst boken "Sluta Svälta, Handbok för dig som kämpar mot anorexi" av Helene Glant. Kan vara värd att läsa. Finns en som heter sluta hetsäta också, som jag tagit fram

2008-06-20 @ 14:04:50
URL: http://www.ellinorssblogg.se
Postat av: magda

ät allt är verkligen toppen fast jag tyckte mattilåttet var bättre för ätstörda ännu mer "äta bör man" i den liksom

2008-06-20 @ 14:15:27
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: Salo

Du, det finns en toppen bok som liknar Ät Allt, som heter "Blir Man Tjock Av Bröd?".

Dock så koncentrerar den sig kanske lite på mer på viktminskning, men på ett väldigt hälsosamt sätt då. Samtidigt drar den upp samma saker som i Ät Allt om inte mer.

Ett tips bara...

2008-06-20 @ 14:54:34
URL: http://isabelsalos.blogg.se/
Postat av: miss h

Jag har faktiskt gått hos Gisela Van deer stein, som skrivit boken Ät allt. Hon är jättebra dietist! Bl.a fick jag (om jag ville) ett matdagbok typ fr hennes dotter som typ e i samma ålder, där hon skrev va hon åt, bara för att jag såg att hon inte gick upp nåt av att äta helt normalt och oplanerat och extra saker hit o dit. Och hon gav mej en lista på hur mkt d krävs att man äter av nåt, t.ex. wienerbröd, för att gå upp 1 kg utöver den vanliga maten man äter. Och det rörde sej typ om minst 12 wienerbröd om jag inte minns fel! Men detta gäller ju såklart inte om man gör så VARJE dag, men liksom folk tror att de går upp minst 1 kg bara de äter ett wienerbröd en dag o skipper då lunchen kanske, jaa du förstår va jag menar va?

Men läs den boken, den e säkert skitbra!

Trevlig midsommar!

2008-06-20 @ 16:32:09
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Kristina

Pauluns bok är jättebra! Jag älskar den och använder många av hans recept. Det finns en hel del otroligt goda recept, så det var ett bra köp :D

2008-06-20 @ 16:59:01
Postat av: Lelle

Kostrådgivarens kokbok köpte jag ännu billigare på Bokus: 157 kr.



Nu när Bokus också har ekonomifrakt som ett gratis alternativ verkar det som att böckerna oftast är billigare där.

2008-06-21 @ 12:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0