Min dag

Godkväll! Besöket gick bra. Var först hos min psykolog eller vad man ska kalla henne, och hon blev glad över att jag åt ett mellanmål i helgen på eftermiddagen! Hon tyckte den dagen såg jättejättebra ut. Så det tackar vi för. Det kändes bra! Snackade lite om efterrätter och sånt igen. Hon och jag har delade meningar om det, som jag inte orkar gå in på. Men hur som helst tog jag en utmaning. Att äta lite glass till min fruksallad på kvällen innan den 8 juli (sista gången vi ska ses, hon ska sluta där). Vet inte om jag kommer klara det, får helt enkelt se. Men jag ska ha det i bakhuvudet och utmana mig någon dag.
Sen var jag hos sjukgymnasten. Hon är så himla bra! Tycker hon är så mysig. Vi gjorde lite övningar med kroppen, att känna att kroppen är sammanhängande eller hur jag ska förklara. Sen fick jag massage!! Underbart skönt. Var nära att somna.

Är på ganska bra humör just nu, även ifall jag nästan faller ihop så trött jag är. Ska nog sova riiiiktigt tidigt ikväll. Men det blir aldrig som jag vill... det är ju så ljust om kvällarna!

Mamma och jag åt middag för ca 1 timme sen, chili con carne. Mums! Vi började prata om Thailandresan. Satt och sa högt "vi ska till THAILAND!! kan du fatta?" , och nej vi kan nog inte det riktigt. Vi har aldrig rest så tillsammans någon gång! Det är verkligen på tiden.

Fick ett sms av pappa också... han erbjöd pengar igen. Jag vill inte ha pengar! Jag vill ha tillit, kärlek och förståelse... men ja, jag har slutat hoppats på den biten.

Hoppas ni mår fint ikväll! Funderade innan på om jag skulle ut och jogga... men jag orkar verkligen inte, haha! Någon som ska se Superskinny vs supersize ikväll? Jag funderar på att skippa det. Men jag får se. Kan vara skönt att tänka på nåt annat någon gång. Komma ifrån det sjuka.
Kramar

Kommentarer
Postat av: j

Hej Cornelia!

Tycker absolut att du ska våga på de där med glassen. Jag läste att även om man ökar sitt intag med 1000 kcal en dag i veckan gör att man varken går upp eller ner i vikt. Så vad gör lite glass?

Ät det med familj eller någon vän så känns det nog bättre, en social grej och man behöver inte tänka så mycket på det. Värre om man äter själv och sedan går och grämer över lite glass. Vad är de för liv liksom?



Kämpa på, du är grym!

Kram:)

2008-06-26 @ 21:11:45
URL: http://blifrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0