Måndag 9 juni

Det blir inte mycket bloggande när det är så underbart sommarväder ute. Tycker det varit torka i hela bloggvärlden under helgen faktiskt. Men vem längtar efter datorn när det är högsommarvärme och solsken?
Så hur jag helgen varit? Helt okej. Tonvis med ångest, men som ni säkert hört förut så överlever man ångesten. Det är inget som tar död på en (även ifall det känns så). I fredags blev det ju lite godis på kvällen. Yoghurtdoppade grejer, nån bit choklad, torkad papaya och färska jordgubbar. På lördan åt jag okej, och igår åt jag också rätt bra. 4 mål per dag har det blivit nu. Undra hur det ska gå nu under vardagarna bara. Så lätt att ha annat att göra... jag prioriterar alltid bort maten så fort det är nått annat. Har iaf redan lagat min lunch, så den kommer bli bra. Bulgursallad med kräftstjärtar. Mums!!

Till frukost idag åt jag kall havregrynsgröt med lite av pauluns frukt och nötblandning, havremjölk. Till det några färska dadlar.
Är mätt som en plätt! Serverade gröten i en mugg idag. Tycker det är kul att servera på lite annorlunda sätt. Blir roligare att äta då. Mamma hade köpt nya muggar på IKEA i helgen, så jag tog den knallrosa muggen. Hihi! Blev en perfekt portion!



Kommer bli 4 jobbiga veckor nu innan jag får semester. Nu jobbar jag själv eftersom några jag arbetar med har semester. Fyfan alltså... kommer vara helt död. Tack och lov ser jag fram emot helgerna nu tills jag får ledigt. En helg ska min familj + min brors flickvän till Köpenhamn och ha det mysigt. Älskar Köpenhamn!! Snart är det midsommar också, så det är också något att se fram emot. Ska ha middag hos mig och så. Lär väl regna... haha!

Hoppas ni få en bra dag. Verkar vara lite mer moln idag! Lika bra. Jag ska ju ändå sitta inne hela dagen... BLÄ!
Puss o kram


Kommentarer
Postat av: FANNY

vadå hälsoblogg? :S ....

men jaha, ja tänkte mer att du kunde tipsa andra om min iaf :)!

Läs gärna Fanny.s blogg!

Eller?

Puss

2008-06-09 @ 10:02:03
URL: http://beautifulflower.blogg.se/
Postat av: Ellinor

önskar jag kunde äta mer som du. även om jag vet att du äter för lite är det tusen ggr bättre än hur kaosigt jag äter.

2008-06-09 @ 10:37:46
URL: http://www.ellinorssblogg.se
Postat av: stars in heaven

Du kämpar så bra Cornelia!

Ja usch ja det regnar oftast på midsommarafton haha. Hoppas det blir fint väder iår :P

2008-06-09 @ 16:52:08
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0