Måndag 16 juni

Ja hur fan mår jag idag? Jag har ingen aning. Helst av allt skulle jag vilja lägga mig under täcket igen, gråta en skvätt och vara allmänt värdelös hela dagen. Men jag ska jobba. Hoppas jag slipper bryta ihop eller något... börja gråta eller att jag inte kan koncentrera mig. Tanken slår mig hela tiden "hon är död". Jag hatar det! Men jag måste försöka fortsätta leva ändå... fast sörja måste man... men det känns inte som jag "hinner". Igår grät vi ju större delen av dagen, men nu är det ju back to basic igen.

Sysselsatte mig med lite grejer igår. Bakade, lagat gröt och fixat dagens lunch. Det går liksom inte att sitta still för länge och tänka. Då kommer alla tankar 10 gånger värre än om man gör något annat.

Det är 18 dagar tills jag får semester. FYFAN vad drygt! Jag orkar verkligen inte. Jag gör inte det. Jag vill orka men energin finns inte där. Det enda jag vill nu är att umgås med min familj. Vem vet om mamma går och dör idag? Jag blir så jävla nojjig när det händer saker runt omkring mig. Saker jag inte kan styra.

Här är lite bilder från dagens frukost och mitt blonda hår. Kass bild den också, men jag hade precis gråtit...

Bovetegröt med russin, aprikoser, kanel och havremjölk. Nybakat lingonbröd med kesella och paprika. Gröten var helt okej. Lite annorlunda om man säger så. Brödet blev jag aningen besviken på. Det var ganska smaklöst, så ett smakrikt pålägg vore nog det bästa. Kanske någon salt skinka eller makrill? Det va inte äckligt, men som sagt... det kunde smakat mer!









Ganska blont ja. Ser så jävla trött ut...
Ha en bra dag allihopa, och tack för era stöttande ord!
Pusss


Kommentarer
Postat av: Josse

Ett tips bara, visst är det skönt att hela tiden vara sysselsatt och slippa tänka på det men samtidigt är det inte bra. Bättre att ta itu med känslorna för annars kommer det kännas mycket värre sen när du väl har en lugn stund.. inte bra att skjuta upp på det.

2008-06-16 @ 10:33:43
Postat av: Madelina

Jag tycker att du är jättefin i håret. Så ledsen för din sorg. Ta hand om dig och ta din tid att sörja. Massa kramar

2008-06-16 @ 11:41:52
URL: http://livsaptit.blogspot.com
Postat av: Maja

Ja vart tog sommaren vägen!? Vill ha tillbax värmen!!! Fin blogg du har, jobbigt det du går igenom nu, att förlora någon. Håll ut, det blir bättre, men man måste tillåta sig att vara ledsen.

2008-06-16 @ 14:47:58
URL: http://majaskrypin.blogg.se/
Postat av: Emilie

Usch va jobbigt allt verkar men det bästa är att hålla sig sysselsatt för att komma på andra tankar, jag tycker synd om dig det är knappast så att du behövde det här, ta hand om dig!

2008-06-16 @ 14:55:39
URL: http://anotherdayinlife.blogg.se/
Postat av: milla

Hej! Ja det är så klurigt det där för alla säger så olika.. Men jag tror på lätta mejeriprodukter för att undvika mättat fett! Jag försöker dricka lätt- eller minimjölk, äta minikeso etc.

2008-06-16 @ 16:22:42
URL: http://halsofreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0