Lördag 14 juni

Godmorgon! Jag är redan uppe. Väldigt tidigt, men strunt samma. Känns som jag mår bättre idag. Jippie! Ska ta en tur in till Malmö och shoppa lite. Jag vet, kanske inte världens bästa när jag fortfarande är lite sjuk... men jag känner att jag måste. Nästa vecka jobbar jag ju hela tiden, plus att lördagen den 21 (nästa helg) är det röd dag. Så antingen shoppa idag, eller om 3 veckor. Om 2 veckor ska vi nämligen till Köpenhamn och gå på museum, äta gott och bara ha det skönt.

Ska försöka hitta lite olika saker idag. Bl.a en top från Zara som är vit och röd-randig. Tunna leggings från Kappahl.Body från Gina. Örhängen. Sjukt fin väska från Åhléns. Guldolja, mascara och primer.
Får se vad jag hittar. Oftast kommer jag hem med en massa annat...!

I övrigt så mår jag helt okej. Maten går väl aningen bättre, tror jag. Tränar dock även ifall jag är sjuk... dumhuvud. Har heller inte tagit nån näringsdryck... tog en. Men blä den var ju inte alls god! Det tyckte jag innan ju. Men nu var den bara sliskigt söt och allmänt äcklig. Nä fy. Jag får försöka äta vanlig mat istället... om jag kan få ett matschema nån gång. Förresten så ringde min sjukgymnast hem till mig igår. Hon är så söt! Hon fråga hur det var med mig och att jag skulle ta hand om min kropp och ge den näring och kärlek.
Mamma ska ringa till dom och fråga varför jag inte fått mer hjälp med maten, och att de ska pressa fram ett matschema till mig nån gång. Hehe. För det hjälper ju inte att jag säger nåt... då säger dom bara "ja men det tar vi nästa gång"... okej...

Nä nu ska jag se när bussarna går. Ha en bra lördag! Puss!

Kommentarer
Postat av: milla

åh tack! :o) Fler som är uppe märker jag, det är ju så skönt att gå upp tidigt eftersom dagen blir så lång då!

2008-06-14 @ 08:13:44
URL: http://halsofreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0