Jag ska visst klara detta

Ni får allihopa tro vad ni vill. Att jag inte kommer klara detta själv (jag är inte ens själv, har jag alla jag älskar som peppar mig!), att jag hoppar över förmiddagsmelliset pga sjukdomen osv osv. Det rör mig inte ryggen! Det betyder massor att ni bryr er om mig, absolut. Men jag känner mig själv bäst. Jag känner igen mina riktiga tankar och de sjuka. Lite tråkigt att vissa inte tror på mig, men jag ska visa er! Vänta bara! ;D

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jag vill tro på dig och hoppas du klarar det tillsammans med dem du älskar. Är nog av egna erfarenheter som jag vet hur svårt det är att fixa det utan proferssionell hjälp.



Vet hur mycket man måste äta för att gå upp från undervikt till normalvikt. mer än man tror.

2008-06-20 @ 14:01:03
URL: http://www.ellinorssblogg.se
Postat av: Sabina

Alltså att du inte äter förmiddagsmellanmål fattar jag inte att det spelar så stor roll egentligen.. Satsa på att kämpa med de andra måltiderna. Antagligen så är det nog sjukdomen som gör att du så starkt är emot det.. men varför utsätta dig för mer press än nödvändigt. satsa som sagt på eftermiddags och kvällsmålet så borde det egentligen räcka.

2008-06-20 @ 17:46:22
URL: http://sabinii.devote.se
Postat av: Maja

Självklart måste du ju inte äta ett mål på fm, men vad jag menade var(efter att ha läst om dina matscheman flera ggr tidigre) är det att det kanske kan vara bra för dig mentalt att "denna gången" du ska komma upp i normal mängder mat igen, släppa på kontrollen i att du aldrig har ätit ett fm-mellis förut, utan ist ett på kvällen. Vem vet, kanske du tom gillar det BÄTTRE efter ett tag? Jag menade att du kunde ju prova iaf, och sen utvärdera innan du abrupt stänger dörren och säger "nej".

Bara för att du vet att det funkar på "ditt" sätt också.

Förstår du hur jag tänker?



Dessutom är det ju inte fel att ge kroppen bränsle(energi) under dagen när man är som mest i rörelse, till skillnad mot kvällen. Men det var inte därför jag rekommenderade att försöka äta på fm:)

2008-06-20 @ 21:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0