Godkväll denna fredag

Oh jag är så trött, men på ett skönt sätt. Det är ju äntligen helg. Det tackar vi gudarna för... hade svimmat om jag jobbat en dag till. Ibland förstår jag inte hur mina arbetskamrater orkar jobba på det sättet dom gör. De stressar hela tiden! Har inga raster, äter aldrig. De bara jobbar, jobbar, jobbar. Det är bara killarna som gör det. Jag sitter ju med dom... tjejerna är mer avslappnade. De fikar, snackar och verkar ha det himla trevligt. Det som är lite snopet är ju att jag måste sitta där på min plats och skiva. Har liksom aldrig tid att gå iväg. Inte nu när så många har semester iaf. Men GAH! Sluta snacka om jobb nu va...


Min storebror är här ikväll. Eller hela helgen faktiskt! Mysigt mysigt. Vi åker ju till Köpenhamn tidigt imorgonbitti. Jag kommer löpa amok bland alla affärer. Jag vet det. Fick min första fulltidslön i onsdags... + sparade pengar sen innan. Woooo! Förresten så har jag kommit på en grej. Jag älskar att handla med kort. Inte kontanter. Så slipper man se pengarna försvinna! Hahaha! Jag vet, jag är ett pucko. Puckobelloooo!
Känner mig lite flummig, kanske för att jag är helt övertrött. Antingen blir jag skrattig eller skitsur. Eller bara tyst. Mumlar bara och svarar inte på folk. Säger bara "mmm".

Jaja hur som helst. Kameran följer med imorgon! Så jag uppdaterar med en massa foton imorgonkväll. På kläderna (jag vet redan i förväg att jag kommer handla något, är 110% säker), maten, mig själv, Köpenhamn och annat. Vill åka bergochdalbanan på Tivoli! Men det är väl för dyrt... men åh! Den är så rolig. Massa loopar och sånt. Nån som åkt? Älskar Tivoliiiii ! Dit ska jag i sommar. Äta sockervadd och strosa runt. Mums!

Ha en bra kväll! Puss o kram

Kommentarer
Postat av: RASA

åh vad kul : )

ha en trevligt liten resa ^^ <3

2008-06-27 @ 20:48:44
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: ingela

Hej tjejen!

Ville bara skriva att dina inlägg låter så mkt gladare och mer uppåt just nu (menar inte att förringa att du mår dåligt eller så!!) men det gör mig så glad att du kanske fått lite andningspaus just nu=))))))

2008-06-27 @ 22:02:04
URL: http://zariaza.blogspot.com
Postat av: sofia

Hahah jag är likadan när jag shoppar, använder alltid kort, det känns liksom inte lika mycket i plånboken då, haha! :P

2008-06-27 @ 22:56:20
URL: http://dagensmat.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Ha det så otroligt bra i Köpenhamn. Jag är likadan när det gäller betalning. Handlar bara med kort. Vilket är dumt ibland. För då har man ingen riktig koll hur mycket man har kvar på kontot. Men är jobbigt och hålla på och ta ut pengar. de flesta betalar nog med kort nuförtiden.



Tänk bara på dig själv nu du är i köpenhamn. NJut (hoppas ni får fint väder) ät gott och fota mycket så vi får se.

2008-06-27 @ 23:41:29
URL: http://www.ellinorssblogg.se
Postat av: malin

Ajdå, jag som åker till kreta i morgon 1 vecka, hehe. får bli att man får läsa din blogg sen när mankommer hem i ett par antal timmar =) ha en härlig dag i köpenhamn :)

2008-06-28 @ 01:07:34
URL: http://kampen-mot-ed.bloggagratis.se
Postat av: carolina

åh vad kul med tivoli! ha en underbar dag :)

2008-06-28 @ 12:35:21
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0