Glass och reseletande

Godkväll på er. Har haft en mysig dag i Malmö med mamma, Fanny, hund och kusin. Gick på matmarknaden, åt lunch och sen fikade glass på nån glassbar. Nu i eftermiddag har Fanny och jag försökt hitta nån resa. Det mesta är slut, men jag hitta något. Ändå beställde vi inte... lite störigt. Börjar bli lite jobbigt och frustrerande. Men det löser sig nog. Är på rätt dåligt humör just nu bara för jag är så trött. Men dagen har varit jättemysig!! Och mums för glassen säger jag bara. Tog jävligt lång tid att bestämma vad man ville ha, men jag tog det som lät gott iaf. Hihi! Här kommer lite bilder. Även på dagens outfit, eller dagens outfits kanske man ska säga? Bytte om några gånger innan jag blev nöjd. Men resultatet blev fint, eller hur? Hihi!

Förresten så hände en störig grej idag när jag gick in på Åhlens. Skulle köpa ett par sandaler, skitsnygga. Men ja kunde inte bestämma mig om jag skulle ha dom, så jag tänkte lägga undan dom. Fick plötsligt jävligt bråttom eftersom jag skulle ringa Fanny exakt då + att mamma stod utanför med hunden. Så jag går till kassan. Men de drygar som FAN och håller på och tjafsa. I en annan kassa fanns ingen personal, så jag går till ytterligare en och ställer mig i kön. När jag kommer fram säger jag "jag skulle vilja lägga undan dessa", så säger hon till mig (ganska otrevligt) "alltså, vi lägger inte undan skor i denna kassan". Så jag ställer dom jävla sandalerna på disken och säger lite bitchigt "ja då får det vara", vänder på klacken och går ut. Jag brukar aldrig ställa till en scen när jag är ute. Haha! Men jag blev fan pissed... liksom. Varför inte säga "förlåt men vi lägger tyvärr inte undan skor i denna kassan". Okej! Fine. Hon tyckte säkert jag var en jävla bitch, men det skiter jag fullständigt i , haah! Roligt var det i alla fall.

Först tog jag på mig detta, men det kändes trist....


Sen detta, men det kändes för kallt med leggings.


Så jeansen åkte på.


Älskar tubtoppen <3 Har den som klänning nu på kvällen med ett par leggings. Lovely!


Massa torkad frukt på matmarknaden. Helt sjuuukt dyrt, så det blev inget.


Min glass. Persikosorbet och chocolate brownie. Sådär med browniebitarna, det va absolut inte äckligt. Men det kändes jäkligt skumt med smulor i glassen! Persikosorben var GUUUUUDAGOD!


Ont i magen! Jadå. Bubblig och jävlig. Inte ens en glass kan jag äta utan att magen ska bli helt fucked up. Ingen ångest i alla fall. Glass känns inte så farligt. Och det bästa är ju att det är så jävla gott!!!!

Hoppas ni haft en bra helg! Puss!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fint det blev med den vita toppen och jeansen.. och skorna var också snygga. :) Nice!

2008-06-29 @ 22:07:35
URL: http://www.bicini.se
Postat av: oneday

Så fin outfit =) Du passar så bra i allt =) orättivist =P hihi

2008-06-29 @ 22:13:31
URL: http://athinnerme.blogg.se/
Postat av: Sara

haha, ballt i affären! jag tycker det var bra att du sa så;)rätt åt henneP

jätte fin outfit dessutom, underbara skor:)



ha det så bra<3

2008-06-29 @ 22:15:54
URL: http://sarascandy.blogg.se/
Postat av: RASA

tyckte de va rätt att du sa så om domdär skorna och allt : ) en kund har alltid rätt!

2008-06-29 @ 22:38:38
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej skit snygg top du har. Var har du hittat den? och hur mkt kostade den =)

2008-06-29 @ 23:52:46
Postat av: Cornelia

Emelie: Från topshop :) Ca 400 kronor!

Kram!

2008-06-30 @ 06:17:44
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0