Gårdagen

Godmorgon. Fyfan för kvällen igår. Det var supertrevligt ända tills min jävla pappa ringde min storebror och började bråka. Även ifall vi sagt gång på gång att vi inte orkar med honom, och inte vill att han ska ringa och bråka så gör han det ändå. Min storebror satte på högtalaren på mobilen så att alla hörde. Min moster, hennes man, min brors flickvän, jag, min lillebror... mamma gick. Hon lyssna först sen gick hon... tacka fan för det!! Egentligen orkade inte jag heller lyssna, men fyfan... jag kokade av ilska och jag blir så jävla förbannad när han hela tiden säger "vad har jag gjort er". DU VET VAD DU HAR GJORT! Vi har också talat om det för honom gång på gång. Ändå frågar han den frågan! Det bevisar bara hur mycket han förnekar allt, och då kan han ordagrannt dra åt helvete. Jaja.

Luren åkte iaf över till mig. Och jag skreeek på honom. Jävla gubbfan! Och när jag ska svara på hans jävla fråga "vad har jag gjort er", så lyssnar han inte ändå! Han bara tjabbar emot och försvarar sig själv.
Det värsta av hela grejen var att han äckliga "nya fru" eller vad fan hon är, började prata med mig sen. Hon tror inte ens på att han var otrogen mot min mamma. Din lurade idiot. Jag och min bror KOM PÅ HONOM med att vara otrogen. Nått sånt hittar man inte på vid 11 års ålder. Sen började hon gå på att jag och min storebror försökte påverka min lillebror att han inte ska åka upp till pappa. Vad FAN vet hon om det? Känner hon mig? Känner hon min storebror? Känner hon min mamma? NEJ! Hon har hört en sida av historien. Och det är klart FAN att den jävla gubben säger att han aldrig varit otrogen. Jävla svin. Du är inte värd ett piss i mina ögon.

Sen börja kärringen säga att "ja mina barn DOM träffar sin pappa ÄVEN ifall vi skiljde oss, och ÄVEN ifall han var otrogen". OCH?!? Går det ens att jämföra? Det är en helt annan situation. Min mamma blev lurad på pengar av min pappa, han var otrogen, ljög om var han skulle, han LÄMNADE oss utan att höra av sig, han var alltid kort i tonen, han satt alltid vid sin äckliga dator och chattade med sin nya fitta från USA. Han bråkade, han sa att min mamma var orsaken till att vi inte ville träffa honom, han har hittat på att mamma snackat skit om oss till socialen (BULLSHIT!) när det egentligen var några tanter vi fick prata av oss till (min storebror och jag) som sen berättade för min mamma o pappa vad vi sagt. Han kunde inte hantera sanningen bara. Hm vad har han mer gjort? JO, jag fick reda genom hans nya (kärringen) dotter att min pappa skulle flytta till dom i stockholm, inte fan kunde han säga det själv, han har slått min lillebror (som dom nu säger är en bagatell), han har hotat oss med att komma och ta massa saker hemma hos oss, han brukade skriva till min storebror och mig att "nu ska jag till göteborg och vara med en massa fruntimmer"... alltså jag kan hålla på FÖR EVIGT med skit han gjort.

Det som gör mig pissed off nu idag är att han fortsätter försvara sig som att inget är hans fel. Han frågar vad han gjort. Han erkänner inte ens. Han bråkar fortfarande och säger att allt är VÅRT fel. Fuck off.


Jaja. Sen efter det jävla samtalet va kvällen förstörd. Men vi hade trevligt ändå, bortom allt detta. Alla tycker han är en skitstövel. Min moster tål honom inte ens. INGEN tål honom! Hans bröder vill inte veta av honom. ALLA vet vad han gjort och vilken skithög han är.
Jag är så trött på detta att jag skulle kunna ta livet av någon.

Är glad att jag har min familj, mina bröder, min mamma och min hund! Vi är bäst och vi ska klara detta.

Här är lite bilder från gårdagen.

















Kommentarer
Postat av: ff

herregud :S kan ni inte ansöka om besöksförbud? det borde man väl kunna få att gälla all sorts kontakt?

2008-06-02 @ 15:26:09
Postat av: Cornelia

FF: Du det hade varit så fruktansvärt skönt!! Ska lätt göra det när jag flyttat hemifrån. Vet inte om man kan det, men troligen!

2008-06-02 @ 15:28:21
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Miste

Usch vilken jobbig situation... Hans beteende påminenr väldigt mycke om min pappas. Som om han är i sin egen värld, är felfri, förtränger allt skit han gjort å vägrar lyssna. Å inte har några hämmingar.. Å lägger över skulden på någon annan. Folk säger att blod är tjockare än vatten, men nej, så är det verkligen inte alltid.. Sköt om dej tjejen!

2008-06-02 @ 18:28:12
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: JONNA

Otroligt söta bilder på dig, söta du!

2008-06-02 @ 20:51:00
URL: http://falkiz.blogg.se/
Postat av: Désirée

Tyckte så synd om er. Ni tre ska inte behöva ha med ett sådant svin att göra! Inte Lena heller! Ni förtjänar det bästa! kram

2008-06-05 @ 15:26:29
URL: http://eerised.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0