Full lön och Spanienresa

Har varit enn lång dag. Vi var nere vid hamnen och blev fotade med jobbet idag. Blåsigt och jag blev säkert svinful. Haha! Kul att den bilden ska upp på hemsidan liksom... och att alla våra kunder ska se dom. Haha! Efter fototagningen så beställde vi sallader till alla. Kyckling och fetaostsallad med isbergssallad, ananas, gurka, tomat och majs. Svingott! Satt ute och åt i solen. Sen gick jag hem för att ha möte med min chef tillsammans med min mamma. Han ville höra hur det var med mig och hur det går med min sjukdom osv. Pratade lite om det, sen sa jag att det faktiskt är ganska jobbigt att jobba heltid, men att jag verkligen behöver pengarna. Så sa han "jobba du till halv 4 varje dag så ger jag dig full lön ändå". VA?! Fattar ni? Så jävla bra. Gud vilken lättnad. Han sa att "jag har hellre kvar dig i 30 år och att du trivs, än att du slutar efter ½ år för att du tycker det är för jobbigt."

Vet ni vad han också sa? Vi kom ju in på min pappa lite... och min chef sa att han gärna ringde upp min pappa och säger att jag faktiskt mår dåligt av honom och att han ska låta mig vara och inte skylla saker och ting på mig. Jag tror det är en bra grej att någon utomstående säger till honom, på ett lungt och sansat sätt. Min pappa kommer bli svinförbannad, men jag bryr mig inte. Inte min chef heller. Han vill att jag ska må bra, och jag jobbar ju faktiskt för honom.

En kul grej till är att jag ska till Spanien i höst. Har en arbetskamrat som är i min ålder, och han har hus nere i Spanien. Så jag åker dit GRATIS. Fatta! Så himla kul. En torsdag till måndag i oktober. En vecka kändes för mycket, men detta är precis lagom! Skitkul. Ska resa så mycket nu framöver! Nu i sommar till typ Grekland, i höst till Spanien och till vintern Thailand. Loooove it!
Har precis ätit blodpudding med lingonsylt och sallad. ÅH så gott.
Är så jävla glad att jag jobbar till halv 4 varje dag, men ändå får full lön!! Fyfan vad jag har det bra egentligen... ojojoj.
Hoppas NI mår bra! Har läst alla era långa kommentarer i förra inlägget. Intressant! Håller med de flesta till 100%.
Kram på er! Missa inte Pussycat Dolls ikväll! Hihi.

Kommentarer
Postat av: Åse

tänk, cornelia, vad många bra personer du har i ditt liv, och så mycket roligt du har att se fram emot. kämpa nu för detta, till 100%!

2008-06-04 @ 17:53:32
URL: http://aasemaja.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Din chef är ju toppen! så jävla härlig människa! Du är lyckligt lottad ska du veta =D

2008-06-04 @ 19:37:03
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: J U L i A

ÅHH VILKEN LYX! din chef verkar vara en riktigt toppen gubba, eller vad han är.



Hoppas allt går bra :))

och spanien gör ju att du kan tjuvstarta lite inna n thaai ;)

2008-06-04 @ 21:45:09
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: linnéa

fy fan vad snäll din chef verkar, du är verkligen lyckligt lottad :) det låter ju helt perfekt! grymt kul för dig!

2008-06-04 @ 21:47:16
URL: http://ping.blogg.se/
Postat av: Josse

Grattis! Skönt att du inte behöver känna att du MÅSTE jobba heltid längre då. Och kul med resan, du har så mycket att se fram emot nu så kämpa på :) .

2008-06-05 @ 05:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0