Bring it on

Gud vad varmt det är överallt! Jag blir knäpp. Min aptit sjunker ännu mer nu när man bara går runt och svettas och inte får tillräckligt med luft. Meeeen, får väl försöka låta bli att klaga nu när det äntligen är sommar.
Bråket mellan min pappa och alla har fortsatt även idag. Dock har inte jag "pratat" med honom denna gången. Mamma snackade först, och hon sa gång på gång i slutet "nu måste jag lägga på, jag ska handla nu", typ 10 gånger och han fatta inte. Så jag drog telesladden. Skyll dig själv liksom.
Jaja, sen när mamma och jag kommer hem igen så hör vi min lillebror stå och VRÅLA i telefonen. Han va riktigt förbannad på pappa som var  i andra änden av luren. Min lillebror har blivit så jävla klok! Han sa grymt bra saker till idioten (min bror är 14).

Men fuck that. Märker ni att jag svär mycket när jag är pissed? Haha! Det märks ganska tydligt när jag inte är på humör, eller om något irriterar mig. Tack och lov är jag inte heller ett dugg konflikträdd. Bring it on bara!

Mitt i allt detta så hände något annat igårkväll. Eller som INTE hände ska jag väl säga. Jag tränade inte! Wow tänker ni. Men jag har tränat varje dag sen i Januari. Stört va? Och igår var första kvällen då jag strunta i det totalt. Ångest och kryp  i kroppen som fan. Kommer nog ha ångest över det ett tag framöver... har jag gått och blivit träningsberoende nu också? För visst är det nått som händer med hjärnan när man tränar? Nått som man mår bra av och får en kick av. Jag känner av den kicken...

Måste verkligen sova nu. Har så svårt för att lägga mig när det är ljust ute. Igår somna jag vid halv 12, och jag går upp 6 på morgonen. Not good!
Vi hörs imorgon sötnosar! Puss o kram!

Kommentarer
Postat av: anonym

älskar din blogg! Själv har jag skaffat en ny...

2008-06-02 @ 22:58:03
URL: http://www.bodyandsoul.bloggagratis.se
Postat av: Maja

En ska jag har tänkt på när det gäller dig och att du har svårt att sluta träna.

Är det att när man äter för lite (som du säkert vet och jag förstår att det blir tjatigt att lyssna på), så sänks ju sin ämnesomättning.

Men, vet du också då att när den sänks så skickar våra smarta kroppar ut signaler från hjärnan att vi måste röa på oss MER, eftersom att våran ämnesomättning(som ska hålla oss vid liv) har blivit för låg. Får kroppen inte då mer mat ist (som är orsaken till den låga omsättningen det enda kroppen egentligen vill) så försöker hjärnan lura kroppen i att kicka igång den med röselse ist..!

Grejen är väl den bara att man kan aldrig lura kroppen genom att fortsätta röra sig för mkt som kompensation, för till slut ger sköldkörteln upp ist.

Och vad som händer då är att mnan utvecklar hypothyreos, som idag bara blir vanligare och vanligare....

Goggla på det och se vad som händer, för om det inte kan hjälpa som en wake up call och att verkligen fortsätta kämpa på med matintaget och träning/vila, så vet jag inte vad som kan det...



Så när det känns förjävligt nu när du minskar på träningen(all cred till dig förresten för att du klarade det igår:)!) så kanske du kan tänka på att ju mer du kan vila nu så länge du äter för lite, desto större är chansen att du INTE utvecklar hypothyreos. Och därmed slipper LIVSlånga besvär och medicinering (som i sig är jättekomplicerad att få in en rätt nivå på och som brukar ta flera år innan man hittar "sin" dos...)

2008-06-03 @ 10:08:07
Postat av: karro

jag tror redan att du vet alla risker med att träna varje dag och äta alldeles för lite så det tänker jag inte skriva något om. Säger bara grattis, jag vet att det är ett svårt men stort steg i rätt riktning. Kan du inte kanske föra in i alla fall en sådan dag i veckan?

2008-06-03 @ 19:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0