1 Juni

Godmorgon. Redan söndag... helgerna går så fort att det är sjukt. Men men, det är faktiskt ganska jobbigt att vara ledig också. Då kommer alla tankar och alla känslor fram, som man helst inte vill ta itu med eller orkar erkänna att de finns.
Idag ska jag sola och ha det skönt. Min bror och hans flickvän kommer hit idag och umgås lite. Blir väl grillning ikväll och kanske nån promenad, sitta och prata, sola, fixa med trädgården osv. Fanny kanske skulle kommer idag också, hoppas det. Tyvärr är jag alldeles för trött för att ta mig nånstans... egentligen vill jag inte erkänna det, men jag har blivit så trött och svag av att jag inte äter korrekt.
Har försökt få igång The sims på datorn igår och nu på morgonen, men det vill sig inte!! Jag kunde istallera ettan, studentliv och arbetsliv. Sen djurliv och årstider gick inte... why?? (ja jag har laddat ner det, men det va läängesen). Det står att jag ska sätta i skivan. Och jag gör exakt samma som när jag ska spela de som funkar. Man öppnar en fil i Deamon tools... aah jag blir knäpp! Jag som inte spelat Sims på evigheter! Haha. Det som är så kul.

Frukosten idag bestod av den frysta bananen jag la in i frysen för nån dag sen, på den hade jag naturell yoghurt och krossade nötter. En grov macka med skinka och gurka och ett päron. Jättegott med fryst banan! Ska testa det i en smoothie nån gång. Eller göra sån glass!
Hoppas ni mår fint. Har ni brivit bruna? Puss!



Kommentarer
Postat av: Emelie

När våra bananer har blivit sådär mjuka att man inte gärna vill äta dom brukar jag frysa in dom. Jag skär bananen i skivor och doppar skivorna i mycket kanel. När dom tas ut ur frysen sen äter jag dom som snacks. Jätte gott, segt glassgodis typ! Det går bra att doppa dom i typ kakao, nötter, kardemumma osv också.

2008-06-01 @ 08:52:24
Postat av: Martina

Har du crackat skivorna?

2008-06-01 @ 08:53:54
Postat av: Cornelia

Martina: Vadå crackat?

Tycker det verkar konstigt att jag kan installera spelen, men sen inte kunna spela dom... hur kan man installera utan skiva liksom?

Vet du hur man gör?

2008-06-01 @ 08:58:52
URL: http://annacornelia.se
Postat av: magda

det är jättegott med fryst banan i varm gröt också :)

2008-06-01 @ 09:28:42
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: Malin

Om det inte går att öppna i deamontools som vanlig o det står så, så måste du t,ex söka på någon nerladningssida - crack-the sims o ladda ner den, sen måste du öppna en mapp/fil i the sims och lägga in den där så funkar det och spela.



Och ja man e ju super brun nu när det varit varmt så länge1 Jo jag har en fråga, när du äter så nyttigt och bra hela tiden, får du aldrig någon tanke på att fan vad gott det skulle vara och kunna äta sån god mat man åt innan o inte vara styrd av sina tankar att var måltid ska vara supernyttig o inte för många kcal? HA en bra dag i solen o hoppas vi får slippa blåsten.

2008-06-01 @ 10:47:21
URL: http://whatsgoingonhere.blogg.se/
Postat av: Martina

Installerar som vanligt, in på Den här datorn, högerklicka på skivan och "öppna", sen finns det en mapp som heter crack, en .exe fil eller liknande, den ska du kopiera, och lägga in i spelmappen där du installerade spelet. t.ex C:\Program\Maxis\TheSims

2008-06-01 @ 11:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0