Onsdag 23 juli

Varför är jag uppe såhär tidigt?! Vaknade kvart över 7 och var klarvaken. Inte bra, för inatt kommer det knappt bli någon sömn. Måste gå upp vid halv 3 och göra oss klara. Om 24 timmar sitter vi på flyget ner till Kreta! Hoppas dom spelar någon rolig film på planet som de gjorde förra året. Då åkte vi ju dock med fritidsresor, men ving kanske också har sånt kul på sina flyg? Resan går ju så mycket fortare om man har annat att tänka på.

Har en himla massa jag måste göra idag! Har inte ens packat. Bara lagt fram lite kläder och grejer jag ska ha med mig. Måste köpa solkräm idag, växla pengar och fylla på mobilen. Känns som jag måste ha mer kläder också... har topparna/klänningarna jag köpte på topshop. Ett par jeansshorts, ett par längre shorts (de från monki), en jumpsuit, en tunn kofta, ett par leggings till middagarna på hotellet, en blå-vit randig top från h&m. Sen lånar vi ju kläder av varandra. Tror det ska räcka.

Idag sticker jag till Fanny för att hjälpa henne packa. Köpa naturgodis (på city livs, sjukt billigt där!) och äta lunch på ett italienskt café som vi alltid gör. Ska bli fint väder och varmt idag också! Skönt!! Ni här hemma i Sverige ska tydligen få fint nu i veckan, så ni slipper vara jätteavundsjuka på oss, haha! Skämt å sido...

Vi kommer ta hundratals bilder när vi är där nere, det lovar jag. Jag kan inte svära på att jag hittar något internetcafé där nere, eller att jag ens tänker på det. Men jag ska försöka! Jag ska prova att mobilblogga och uppdatera om jag får chansen.
Hoppas ni kommer sakna mig, för jag kommer sakna er!! Hihi! Nu ska jag duscha. Vi hörs senare idag! Fanny och jag ska hem till mig ikväll för att käka middag, sen packa klart och försöka sova lite innan vi drar.

PUSS OCH KRAM!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hillo :)

När vi flög med Thomas Cook Airlines (kommer inte ihåg vilket resebolag dock)till Mytilini, Grekland, visade de danska barnfilmer både dit och tillbaka... Not so fun, så ladda för säkerhetsskull med ett par nya tidningar!

2008-07-23 @ 09:13:46
URL: http://emmasusanne.blogspot.com
Postat av: Camilla

De brukar alltid visa filmer på planen.

Jag har rest med de flesta bolag och alla har visat =)

Ha en superbra resa och njut fulla drag.

Kramar

2008-07-23 @ 09:20:47
Postat av: Jossi

Ha det så bra :)

Kmr sakna dej också! <3

2008-07-23 @ 09:39:37
URL: http://entjej.webblogg.se/
Postat av: oneday

Hoppas du får en underbar resa =) krma på dej!

2008-07-23 @ 10:04:14
URL: http://athinnerme.blogg.se/
Postat av: Cattis

Klart du kommer vara saknad vän! Vilkens blogg ska jag nu se fram emot att läsa? Hihi:) Men jätteglad för din skull att du ska få åka till Kreta å vila upp dig å ha skoj! Det är du värd min vän! Kom ihåg att du är jätteduktig, å lyssna inte på de dumma kommentarerna jag såg du hade fått i ett tidigare inlägg. De är folk som mår så dåligt själva, å vill ha uppmärksamhet! Det har i själva verket INGET med dig att göra! Så sålla bort alla dumma kommentarer, å ta bara till dig de som ger dig kraft att fortsätta kämpa å vara Cornelia, så bra som du är!



Ha det superbra min vän!

KRAM!

2008-07-23 @ 10:38:09
URL: http://kaktuuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0