Kvällsfika

En hallonsmoothie (hallon + havremjölk) och ett stort Pink lady (äpple).
Nu ska jag försöka varva ner lite framför tv:n med mammsen.
Puss!


Kommentarer
Postat av: Anna

Åt också bla ett pink lady äpple till kvällsfika! Tror nog de är bland de absolut godaste äpplena som finns!! :)

2008-07-22 @ 21:29:24
Postat av: Paula

Åhh, vilken härlig bild. Jag har en fråga till dig Cornelia, hur mycket väger du nu? hur lång är du? Du inspirerar mig, jag är också påväg uppåt och ur djävulens spår:) Försöker iallafall! Skulle vara jätteglad om du ville svara! Ha en fortsatt bra kväll!

2008-07-22 @ 23:13:06
Postat av: Cornelia

Paula: Är inte helt säker, men ca 53 kg. Är 167 cm. :)

Kämpa på! <3<3

2008-07-23 @ 07:26:47
URL: http://annacornelia.se
Postat av: randigt

Måste bara säga hur mycket jag gillar din blogg till att börja med! Jag läser den varje dag och har gjort det länge. Du skriver verkligen bra och inspirerande :) Lägger upp fina bilder och skriver intressanta saker om mode och sånt.

Jag har själv en ätstörning som jag kämpar med. Vet inte riktigt om jag är på bättringsvägen, för ibland vill jag bara ner men ibland kämpar jag upp..



Det jag ville säga med är att jag tycker verkligen att du har världens snyggaste kropp och har länge tänkt att du måste väga superlite, sen såg jag kommentaren att du väger 53 kilo och är 167 cm lång (och tro mig det är lite det med). Jag är 172 cm och väger med 53 kilo och tycker att jag ser ut som ett riktigt fläskberg jämfört med dig men detta fick mig faktiskt att inse att jag kanske inte gör det. Att jag kanske borde vara lite mer nöjd med mig själv...



Förlåt för detta inlägget, det var långt och konstigt och du kanske inte ens vill publicera det. Men jag vill att du ska veta att du inspirerar mig.

Tack för en superblogg!

Puss&Kram

2008-07-23 @ 11:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0