Sista dagen, fredag 4 juli

Godmorgon! Uh, trött jag är. Har precis ätit frukost och väntar på att denna dagen ska ta slut. Sen har jag ju för helvete semester i 5 veckor! Fatta vad mycket jag ska göra. Helt underbart! Samtidigt som mycket händer ska jag också ta hand om mig själv. Äta bra och vila mycket. Imorgon börjar jag äta efter boken. Jag tror matdagarna oftast ligger mellan 1600 och 2000 kcal i den boken. Det är en stooor ökning för mig! Kommer säkert få lite panik i början, men jag tror jag vänjer mig hyfsat snabbt. Jag är ju så pass motiverad att det inte känns speciellt svårt eller skrämmande. Jag lär ju röra på mig mer nu också när jag är ledig. Så det jämnar ut sig.

Nästa vecka åker jag och min familj till Göteborg för att gå på begravning. Inte så speciellt roligt faktiskt, men att komma till Göteborg ska bli kul. Har bara åkt igenom det en gång, så jag har aldrig varit där. Vi ska dock ut till en mindre by/stad som ligger lite norr om Göteborg, om jag inte minns fel. Den första begravningen jag ska på, någonsin. Kommer bli väldigt känslosamt... men det finns verkligen ingen tanke om att skippa det. No no. Det känns viktigt på nåt sätt att ta ett sista farväl. Träffa alla som också stod henne nära... familj och släkt.

Imorgon ska jag bara ha en riktig slappdag. Förhoppningsvis håller vädret ett tag till, men det skulle inte förvåna mig om det börjar regna bara för att jag ska ha semester. Men då kan jag väl börja läsa min bok (den jag skrivit) så att den blir rättad någon gång. Har ju lovat er att den ska komma ut snarast!

Jag ska se också om jag kan mobilblogga, för jag kommer nog va borta en del i sommar. Ska ju t.ex resa iväg en vecka. Hade varit kul att kunna skriva lite i bloggen då vad som händer! De brukar ju ha internetcafé på vissa hotell. Visst hade det varit skoj? När vi åker till Thailand i vinter så ska jag också blogga därifrån. Kanske kan man få in bilderna i deras datorer också? Hade ju varit kul att visa lite bilder. Ska ju ändå vara borta i 2 veckor då!! Hur ska jag klara mig utan bloggen då?! Nä det går inte, haha. Måste BLOGGA. Man blir beroende.

Nä nu vill jag bara komma iväg till jobb så att dagen kan ta slut nån gång! FATTA ATT JAG FÅR SEMESTER! Hahaha, ni tycker nog jag är en jäkla pain in the ass som tjatar hela tiden. Men jag hade nog seriöst skjutit mig själv om jag fortsatt som nu. Jag är så jäkla trött, ända in i själen.
Ni får ha en bra dag! Och ut i solen med er som är lediga. PUSS!

Kommentarer
Postat av: h

Ser att vi har mer likheter än att vi båda sörjer varsin vän... Är väldigt glad över att jag har hittat din sida. Hoppas att du får en riktigt trevlig semester och att du kommer att hålla bloggandet uppe!

2008-07-04 @ 09:17:07
URL: http://protector.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Så kände jag också sista dagen innan jag fick semester nu i juli här!

2008-07-04 @ 09:45:43
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Kreta är alltid trevligt :D beror ju på vad för semester man vill ha också! Grekland har allt =)

2008-07-04 @ 10:04:10
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Hannah

SV; Mhm, det måste jag testa! Var du en spotlife-vinnare förresten?

2008-07-04 @ 10:29:24
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Hannah

SV; Nope.

2008-07-04 @ 11:19:45
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: felizia

tack för tipset om dagboken :)

2008-07-04 @ 11:45:07
URL: http://feliziaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0