Det löste sig, såklart...

Självklart löste det sig med biljetterna. Hon från Resia ringde upp mig precis och sa att de var skickade och att i värsta fall får vi komma in och hämta dom, om dom nu inte kommer på måndag. SKÖNT! Oroar mig i onödan som vanligt, men ibland kan saker och ting gå snett... och det får det bara inte göra nu när vi ska till PARADISET!



Kommentarer
Postat av: stars in heaven

Skönt att det fixade sig!

Kram

2008-07-19 @ 10:54:43
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: Anna

Såå... Blir det ploggpaus när du är borta?

Kram!

2008-07-19 @ 12:02:08
URL: http://annamarian.blogspot.com
Postat av: Joanna

svar: gud vad skönt att du lyckades bli frisk! det är ju inte alla som klarar det. och du är ju fortfarande ung så du har hela livet framför dig att få leva FRISK. så du kmr nog få ett bra liv =) såg att du har skrivit en bok, lr håller på? spännande! hoppas du får ge ut den. coolt att skriva en bok! vill du bli författare och skriva fler böcker?



jag vet att jag inte är sjuk. det VET jag. tror jag...haha :D nej men gå ner i vikt vill jag ju, men jag försöker göra det på ett sunt sätt nu. inte spy, inte svälta, inte hetsa. inget som är sjukt! äta nyttigt, var tredje timma, max 700 kcal/dag (måste ju äta mindre kcal om man ska gå ner ju) och träna.

mitt liv förövrigt är ganska rörigt. inte särskilt roligt. men jag vill gå ner i vikt och se ut så som jag vill och sen om nåra år så är planen att jag ska flytta till ett annat ställe, det är redan bestämt nästan. och då ska mitt liv bli PERFEKT. haha närå :) jag är inte ute efter perfektion faktist. men nått i närheten kanske =) lr något bättre än det här livet iaf. det här livet är inte värt att leva. men jag försöker ändra på det!

kramkram

2008-07-19 @ 12:46:13
URL: http://lifeasjoanna.blogg.se/
Postat av: Carro

Hej igen :)

Jag var i Agia Marina :) Det var vääldigt varmt när vi var där nere, kvällarna låg ibland på 32 grader, havet var underbart! :)

En vecka är nästan för lite kan jag konstatera nu när jag är hemma igen, vill tillbaks! Nu nu nu! :) Du kommer få det underbart! :)



Kram!

2008-07-19 @ 13:36:51
URL: http://carooooline.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0