Betala kreta-resan, packa till Göteborg och välja kläder

Gooodmorgon! Åh jag är på ett sånt bra humör idag. Känns helt underbart att resan är fixad, och att det blev så bra tillslut! Åker om 2 veckor och 1 dag! Det finns internethörna på hotellet, så jag kommer blogga lite därifrån. Lite beroende på vad det kostar, men åtminstone några gånger kommer jag skriva. Det blir förmodligen inga bilder förrän jag kommer hem, men den som väntar på nåt gott... eller hur? Vet att bloggaren Kenza ska dit igen, efter att ha varit på exakt samma hotell som Fanny och jag var på förra sommaren. Kanske ser henne på nån club där? Vore ju coolt. Många verkar åka till just kreta i år! Men det är INTE konstigt att det är populärt. Det är fanimej ett paradis på jorden. Jag kommer åka dit många gånger till i mitt liv. Kan knappt fatta att jag ska resa till så underbara ställen på kort tid! Kreta om 2 veckor, Spanien (Malaga) om 3 månader och Thailand (Phuket och Krabi) i vinter. Lovelyyyyy! Älskar att resa!!!

Nog om det. Jag mår bra i övrigt också. Äter jättebra och känner hur mycket energi och glädje som finns inuti mig. Jag är liksom mig själv igen! Jag mår alltid så himla bra på somrarna. Jag vill aldrig att det ska ta slut! Och varför skulle det göra det egentligen? Det gäller att behålla denna livsglädjen livet ut. Jag förlorar ju knappast något på det! Eller vad säger ni?

Idag händer det väl inte så mycket kul. Ska iaf ringa och säga att vi ska ha resan, betala och fråga lite frågor. Sen ska jag packa eftersom vi ska till Göteborg imorgon. I 3 dagar. På fredag är det ju begravning som vi ska på, inte alls roligt. Vet inte hur jag kommer reagera. Bryta ihop? Jag vet faktiskt inte. Men gråta som aldrig förr kommer jag garanterat göra. Kommer förmodligen bli en liten bloggpause när jag är där. Måste fokusera på att komma igenom detta, som är jobbigt för hela min familj, vänner, nära och kära... behöver liksom tänka på varandra och ta hand om varandra. Kanske lyckas mobilblogga för att bara tala om att jag lever. Funderade ett tag på att ta med min dator (har ju en bärbar), men jag måste först fråga min storebror om det är lönt. Om man måste ha med massa sladdar och grejer för att kunna surfa. Är inte så bra på sånna grejer. Hehe!

Måste prova lite kläder också till begravningen. Ni får hjälpa mig! Lägger upp lite olika outfits som ni kan rösta på. Låter väl bra?
Här kommer en frukostbild också! Fruktsallad (plommon, äpple, banan och kiwi), en smoothie (havremjölk, yoghurt och mangobitar) och en skiva rågbröd med ost och grönsaker. Gott!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0