Vår...?

Har precis sett på Dr. phil som vanligt. Är jättetrött och ska nog sova snart. Behöver det! Mår lite illa också. Har gjort det hela dagen. Har noll aptit, känner mig spyfärdig och svullen. Bara jag inte blir sjuk, men det tror jag inte. Jag är nästan aldrig sjuk (ta i trä). Sist jag var riktigt sjuk med feber och allt var i somras. Tror jag i alla fall. Och det är ju riktigt längesen. Blir dock alltid förkyld på sommaren och hösten.

Var ute och gick en promenad förut, och det känns lite som vår i luften! Inte alls så jättekallt och solen skiner nu om dagarna. Längtar så jag dör! Tänk när alla blommor slår ut och man kan sätta sig på en bänk och bara njuta av solen. Mmmmm! Ge mig.
Denna bild ska finnas i mina drömmar inatt.
Sov gott!

image943

Kommentarer
Postat av: M

Vilken underbar bild =) sov gott du också, och hoppas att du mår bättre imorgon!

2008-01-14 @ 21:07:41
URL: http://lillmalin90.blogg.se
Postat av: s

HAHA..rolig! "ta i trä" :D:D

2008-01-14 @ 22:45:18
URL: http://lillaextra.blogg.se
Postat av: puss

du borde verkligen komma upp till stockholm:D fan vad roligt om du skulle plugga här och bli en storstadsbrud! att få komma ut lite, du har verkligen bevisat att du är tillräckligt stark för att klara av en sådan sak. + att jag tror att du behöver känna att du lever efter allt du varit med om, för jag antar att du kanske anser att du slösat bort en del av din ungdom men det är aldrig för sent!
jag tror inte att du förstår hur många som ser upp till dig. jag började läsa bloggen för ca 1 år sen när jag själv kämpade mot ätstörningar. du om någon har bevisat att man klarar det. du förtjänar att känna dig frisk. alla förtjänar att må bra men vissa utmärker sig mer. du är en sådan person. keep up du är så jävla bra!:D

2008-01-15 @ 00:47:35
Postat av: Malin

drömde du om vår inatt då? :-P heheh..

2008-01-15 @ 05:46:16
URL: http://mylifeonearth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0