Skyll på mig...

Alltså, min mamma är störd. Förlåt men jag måste verkligen skriva av mig allt skit. Nu när jag kom hem efter att ha mött henne med hunden, ja då ser jag att min räkning som låg på matbordet förut var försvunnen. (Notera att hon lägger allt sitt skit, räkningar och annat viktigt överallt i hela huset, rör man det är man död typ). Så jag blev lite små irriterad och frågade var hon lagt min räkning. Och hon svarar "du sa att jag kunde slänga det".. ÖH vA?! Det är en räkning ditt pucko. Klart fan jag inte sagt att du kan slänga den!! Så jag rusar ut och letar igenom sopen (JAG HATAR SOPOR!!!) och hittar den inte. (Hittade dock ett ihåligt bröd som nån slängt i tunnan...?) Går in igen och säger att jag inte hittade det, så börjar hon leta igenom sina egna skräphögar, och jovisst, där låg det. Men palla skylla ifrån sig från första början?! Så fort jag letar efter något, eller om jag är av med nått så skyller hon på mig. "Du har säkert gjort av med det". Det är aldrig HON!

Och inte nog med det!! (Fan vad jag gnäller..) Nu när hon skulle hitta våffeljärnet så letar hon igenom ett skåp där jag så snällt städade för nån månad sen. Så säger hon "det är säkert DU som gjort av med det"... bara VA?!?! Jag vet fan inte vart ditt jävla våffeljärn är, visste inte ens att vi hade ett. Men palligt att alltid skylla allt på mig?! Hon kan aldrig säga "var har jag lagt det", det är alltid "var har du gjort av det Cornelia"... lite ivägen jag känner mig? Så sjukt ouppskattat allt jag gör är. Man måste för tusan tänka sig för lite innan man skyller ifrån sig på andra!!

Detta är ingen engångsgrej heller. Det händer hela tiden! "Var har du lagt min borste Cornelia?" Ursäkta, men du lånade den förra veckan, och det är du som gjort av med den.
Nästa dag.
"Men oj, här var den ju!" (under hennes klädhög i sin säng...)

Trampa inte på mig. Jag ligger redan!

Kommentarer
Postat av: åse

ÅH shit vad jag känner igen mig. min mamma är precis likadan. det är inte "har du sett min hårtork, åse?" utan "du har tagit min hårtork åse". JÄMT. haha, inte så stor grej kanske, men man blir ju trött på det...

2008-01-18 @ 17:46:19
URL: http://aasemaja.blogg.se
Postat av: linnea

Hehe så säger min mamma med, fast oftast med glimten i ögat så det är inget jag bryr mig om. Men jag förstår att det blir jobbigt om hon håller på så med dej hela tiden, utan att skoja.. Man känner sig inte så "bra" då precis.

2008-01-18 @ 18:42:00
URL: http://ping.blogg.se
Postat av: AnnaP

Min mamma och pappa är precis likadana! Och de gaddar dessutom ihop sig. Fan. Alltid. Det bästa var ju när pappas rakapparat försvann och jag fick skulden.
Jag var sju år gammal. SJU. RAKAPPARAT.

Föräldrar är dumma i huvudet!

2008-01-18 @ 23:26:51
URL: http://myanalife.blogg.se
Postat av: Malin

Så är PRECIS min mamma med!! Jag lånade med mig mammas camera + laddare till mig förut 2 dagar och jag lämnade tillbaka både laddaren och cameran i händerna på mamma. 1 vecka senare så frågar hon vart laddaren var.. och det dära höll på i 2 månader, vi bråkade så mycket om att mamma och hennes man tyckte att jag absolut fick lov att köpa en ny. Vart ligger laddaren sen då om inte UNDER hennes säng??"! Sjukt jobbigt och inget "förlåt" kom sen heller

2008-01-19 @ 04:03:37
Postat av: Malin

Jag e 100% säker på det är så i varenda familj... Men men.. =/

2008-01-19 @ 07:20:08
URL: http://mylifeonearth.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Vad jobbigt att några av er också har det så :(
**
**
Malin: Okej, det tror absolut inte jag.

2008-01-19 @ 09:16:32
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: johanna

sådär är min mamma också. det är ALDRIG hon....

2008-01-19 @ 17:16:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0