Skit då!!

Var inne hos frisören... de sa att det bara kommer bli fel. Att jag inte kan färga det ljust. Jag sa att det ska gå... och då sa de att jag skulle komma tillbaka om 4 veckor, och att de då ska lägga i några ljusa slingor (som de sa skulle bli ljusbruna?!)
Jaja liksom... ok. Roligt. Jag ska bli blond !!! Om det är så det sista jag gör!
Hatar att dom är så mesiga. Visst, det är ju bra att dom vill att jag ska bli nöjd och glad. Men jag hatar ju min hårfärg såsom den är nu!! Hur fanken gör kändisarna då? Klart man kan få håret blont igen... kom igeeeen.
Om jag hade lagt i blonda slingor nu då. Hur hade det då blivit?

Stöööööööööööööööööööör!!!

Ska snart gå och hämta min beställning från Ellos. Spännande! Och så ska mamma beställa tid hos en annan frisör. Kanske ska fråga där också?
Puss!

Kommentarer
Postat av: josse

alltså lägger du i blonda slingor så kommer de bli orangea och sedan sådär äckligt gula, det är det som är så jobbigt. det är svårt att få det bra. grejen är att frisörerna inte kan göra det på dig för tappar du håret så är dom ansvariga för det eller hur? kändisar har råd att göra hårförlängningar och annat så om deras hår blir förstört så har dom ju tillräckligt med pengar för att fixa det. men om du nu har så tåligt hår som du säger så gör egna slingor själv för det är ingen frisör som kommer att vilja färga hela ditt hår på en gång.

2008-01-03 @ 12:53:29
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: Kristina

Jag gjorde blonda slingor på min brunhåriga kompis och slingorna blev faktiskt väldigt blonda.
Du kan ju alltid prova att succesivt färga håret med blond färg eller blekningsmedel, det kommer ju att bli blont till slut. Så länge du inte gör det för ofta, för det sliter ju trots allt på håret.

2008-01-03 @ 12:57:50
Postat av: matilda

Älskar din blogg, alltid lika kul att läsa!:D
Jag har varit i din sits för ett par år sedan.. Man tittar på bilder sedan man var blond och tänker "Jag känner mig inte som mig i brunt hår", och ångrar sig. Självklart kommer du att bli blond så småning om om det är det du vill=)
Jag blev också irriterad på frisörerna, som alla sa nej till att bleka, men jag gick med på att göra slingor. Visst, det blev ljusljusbrunt första gången (hade mörkbrunt) men efter ca tre-fyra gånger av blekta slingor och massor av tålamod, så har jag nu det platinablonda håret jag saknade utan att det blivit särskilt slitet och är jättenöjd!:) Så om jag var du skulle jag lyda frisörens råd och börja med massor av ljusa slingor :D Fast dom avgör väl hur mycket håret klarar av förstås, men om du har som du sa, ett tåligt hår, går det nog bra=) men prata med dom om att göra slingor, hur ofta, och hur lång tid det tar att bli blond igen osv:)
Jag skulle avråda dig till att göra det hemma nu i början, för det är så stor risk att det blir fel.

Lycka till! :D

2008-01-03 @ 13:15:57
Postat av: Thepreciousgirl

josse: nej jag ska inte färga det, det fattar jag. För då blir det gult...
får väl köra på slingor dårå..
**
**
kristina: Oh okej! Tack!
**
**
matilda: Tack du!! :D
Tack för tipset! Ja jag får göra ljusa slingor då. Så får vi se vad som händer.. :P

2008-01-03 @ 14:20:02
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: cia

brukar bli typ äggult när man färgar tillbaks från runt till blont =) men en frisör borde rimligen kunna rå på det kan man ju tycka?

2008-01-03 @ 19:54:20
Postat av: fia.

jag har svart hår vill också ha tillbakamitt blonda utan att göra flerstegs slingror i tusen år >.

2008-01-03 @ 21:36:36
Postat av: Malin

När jag var 13 (för snart 7 år sen) blonderade jag håret hos en frisör. Det blev skitbra, MEN halva håret förstördes och jag kom hem med en paigefrisyr...

2008-01-04 @ 17:48:13
URL: http://majoli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0