Raderas

Taskiga kommentarer kommer numera raderas. Kommer inte slösa bort min tid på några avundsjuka slynor som inte har nåt bättre för sig än att kommentera min blogg.
ALLTSÅ JAG SKRATTAR HÖGT!!

Alla andra, tack för att ni finns! Att ni är så underbara och stöttande. Det finns verkligen bra människor därute! Ni ska ha stort tack! Jag ska fokusera på era söta inlägg istället. Jag lovar! =D

Puss och godnatt!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Bra för dig Cornelia! Du gör helt rätt i att strunta i sådana onödiga kommentarer! :)
Jag är glad att du verkar må bättre än vad du gjorde när du kom hem från kliniken. Det är starkt av dig att ta dig ur de negativa tankarna, för det är inte alltid det lättaste. För även om tankarna alltid finns där, gäller det att ignorera de så gott det går.
God Natt
Puss

2008-01-07 @ 21:19:59
Postat av: Anonym

jobbiga jävlar som måste hålla på så!

2008-01-07 @ 22:56:26
URL: http://helenascity.blogg.se
Postat av: Malin

BRA! :)

2008-01-07 @ 23:24:10
URL: http://majoli.blogg.se
Postat av: Sala

Lilla C. Jag fanns med en del på ungdomar.se ett tag, jag vet inte varför. Men du intresserade mig alltid, jag ville jämt veta hur det gått för dig. En sjuk sajt var det - och är väl fortf. i den delen av forumet. Men du kommer aldrig dit igen, och du blir ngt som du kommer känna stolthet över en vacker dag. Jag lovar dig. Det är så jag minns att jag tänkte om migsjälv som liten - så övertygad om att just "jag" var speciell, vare sig bara jag visste det eller ifall hela världen gjorde. Varför ska man inte tro på sigsjälv? Du ska aldrig sluta när du är som bäst!

2008-01-08 @ 01:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0