Måndag igen

Jaha, så var det en ny vecka igen! Känns lite jobbigt, men det får gå. På fredag är det ju löning, så det lär väl få mig att kämpa mig igenom denna veckan också. Ska ju äntligen göra min beställning på asos då. The big one! Mohaha.
Usch jag drömde om flygplan inatt. Jag gör alltid det! Fattar inte varför. Och vi kraschar alltid! Kanske har något att göra med att jag känner mig vilsen? Eller att jag tappat kontrollen och blir styrd av någon annan? Äh , jag vet inte. Men drömmar brukar ju betyda en himla massa saker. Det hade varit tufft att träffa någon som kan tyda drömmar! Mina är ju allt annat än normala. Vad brukar ni drömma om?

Det enda jag har planerat denna veckan är att jag ska slinga håret på onsdag igen. Mamma gör det, hon var ju duktig sist. Hoppas det nu blir ännu ljusare! Tror det kommer bli bra om jag slingar det 2 gånger i månaden, tills jag blir nöjd med den blonda färgen. Sen ska jag köpa äkta löshår (sånna med clips så man kan ta ur det), för att få lite längre hår, och tjockare såklart. Himla fint till vår/sommar.

Mår ni bra idag? Hope so!
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Jossan

Hej gumman! Nu är jag tillbaka efter en härlig semester i Dubai...tyvärr var det mest moln och regn så jag är fortfarande lika vit som ett alvedonpiller. Jag har läst lite av det du senast skrivit på din blogg och jag funderar på om det verkligen är så bra idé för dig att sluta på din behandling. Tror du att du klarar av att kämpa "själv" utan ett team som backar upp dig? Visst, du har din familj och dina vänner men vi är inga professionella personer inom detta område. Dessutom är den människan som står dig närmst, din mamma, rädd för att förlora dig och gör därför precis som du vill. Hon är "medberoende" och kommer inte att sätta några gränser för dig. Du skriver ju själv att du gått ner i vikt och vill fortsätt att göra det. Vem ska hålla koll på att du inte rasar allt för mycket i vikt?
Jag förstår att det kan vara jobbigt att behöva träffa nya behandlare och behöva dra allting från början, men jag antar att man lämnar över alla papper till en ny behandlare.
Det är ju alltid i slutändan ditt eget val, du är ju myndig. Jag vill bara säga att jag tror att det kommer att bli tufft för dig att klara av det själv, särskilt eftersom du redan kämpar för fullt.

Till något helt annat.
Vad "lustigt" att du också drömmer om flygplan. Jag drömmer inte ofta mardrömmar men när jag väl gör det så handlar det ALLTID om att jag sitter på ett flygplan som störtar eller att jag är på en båt som håller på att sjunka. Jag tror också att dessa drömmar har med kontroll att göra. Jag får dem oftast när jag är stressad eller har något framför mig som jag är orolig eller nervös för.

2008-01-21 @ 08:47:59
URL: http://jossans.bloggagratis.se/
Postat av: Josephine

http://hem.passagen.se/aengel/
där kan du tyda dina drömmar :-))

2008-01-21 @ 10:32:01
URL: http://osephine.blogspot.com
Postat av: Camilla

Va fint det låter med håret!! :)
Vad är det du jobbar med förresten!!
Lycka till med allt!! :)

2008-01-21 @ 12:59:25
URL: http://camillini.blogg.se/
Postat av: Alice

åh, vill oxå ha löshår men ist sånt som hela tiden sitter på. men det kostar typ 4000kr :(

ja drömmer en dröm om och om igen att jag är i mitt gamla trapphus och springer upp och ner för trapporna och tar hissen för att komma undan en mördare som springer efter mej med kniv..jag hinner alltid vakna innan han kmr ikapp mej..

läskigt :O

2008-01-21 @ 14:13:50
Postat av: Kristina

Jag drömmer ofta läskiga drömmar, vissa som återkommer jämt. Bl.a. en där jag drunknar :/
Det värsta med mina drömmar är att jag oftast vaknar precis i det ögonblicket då jag dör.
Men flygplan har jag faktiskt aldrig drömt om.

2008-01-21 @ 14:28:29
Postat av: Rebecca

ta det försiktigt med färgninge, det sliter något fruktansvärt!

2008-01-21 @ 15:35:27
URL: http://RebeccaCecilia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0