Fredag !!

Såja. Nu har jag köpt hem en blekning. Schwarzkopf Poly Blonde. Jag bara exprementerar lite. Klippte av lite av mitt hår (nej det syns inte att jag gjorde det) och tejpade ihop det. Sen har jag tagit rikligt med blekningsmedel och nu ligger det och verkar. Just nu är färgen... öh...lite orange-mellanblont. Inte så pjåkigt. HAHA! Ska vänta typ 20 min till. (45 totalt) Sen ska jag tvätta av de små slingorna , föna dom. Sen se vad det blev för färg, sen bleka om dom igen, och hålla på så och se vart det slutar ! =) Hihi.
Sen har jag nyss duschat håret med inget mindre än diskmedel. Det skulle tydligen (enligt min frisör) ta bort lite av min nuvarande färg *hoppas hoppas*

Nog om det.

Min storebror flyttade ut igår. Bara sådär. Vi hade ju besök på kvällen av några vänner. Så stormar (okej inte riktigt, men det kändes så) hans flickvän in och de börjar lasta ut massa grejer till hennes bil. Sen när vi skulle säga hejdå, så var han helt kort och bara, jaha hejdå. Gav mamma en stel kram sen drog dom. Okej? Han förstår verkligen inte att mamma gjort allt hon kunnat för honom. Varför är det så att man tar de närmsta för givet? Varför tappar vissa människor respekten för de som "alltid kommer finnas där ändå"...

Sjukt.
Nej nu ska jag exprementera vidare. Mohah!
Ha det så bra! Och tack för alla tips ni gett mig ang. håret.
Kram!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Lycka till med blekningen. Visste inte att det skulle vara så svårt att få tillbaka blont hår. men tillslut är du säkerligen blond igen.

2008-01-04 @ 14:42:31
URL: http://www.ellinorss.blogg.se
Postat av: lilla ja

Låter som en bra ide att kolla på lite slingor först! Det kan säkert funka, men lite tålamod! Lycka till & kram

2008-01-04 @ 14:59:40
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: Jossan

Ojdå. Skulle han flytta ihop med tjejen då eller? Undrar hur länge det kommer att hålla om han varken arbetar eller hjälper till hemma.....Fast då kanske han lär sig något?

2008-01-04 @ 15:26:22
Postat av: Sanna

Det angår ju inte mig egentligen, men hans tjej låter ju lite.. ja, respektlös på något vis om hon har bott hos er och levt på er mamma och så. och sen att dom är så korta mot henne när dom flyttar. Jag blir så upprörd över sådant, det är så hemskt att folk som är för snälla ska bli utnyttjade av andra hela tiden ):

2008-01-05 @ 12:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0