Deppigt

Hatar detta vädret. Håller på att dö av köld och jag hatar när det blåser!! Känns som 20 minus ute... och varför haglar det?!?! Ibland hade det varit skönt att bo i ett varmt land... typ maldiverna. Sommar året om, woho!

Vad gör man åt huvudvärk egentligen? Jag har alltid lite ont i huvudet, varför har jag det egentligen? Kan det ha med tröttheten att göra kanske? Eller vädret?
Vad ska ni hitta på idag? Denna lördag..?

Kan tipsa om en bra serie jag börjat se på som heter Work Out som går på tv4+ 12:10 på lördagar. Det är ett gäng personliga tränare som jobbar på ett gym. Så händer det en himla massa. Lite kärleksintriger mellan dom och så händer det ibland plötsliga grejer. Jag tycker den är kul iaf =) Men jag tycker ju om alla sånna serier typ... hihi. Förresten så är den verklig eller vad man säger. Alltså som en dokusåpa. Kolla in den!

Och ni missar väl inte Victoria's Secret fashion show imorgon??! Tv3 klockan 20:00!!

Lite tips. Hoppas ni mår bra! Kramar

Kommentarer
Postat av: karoline

dricker du tillräckligt med vatten? jag tyckte jag drack mycket vatten, sen fick jag lite skäll av min doktor och måste dricka minst 1,5 lite mer vatten om dan.. jag får huvudvärk så fort jag druckit för lite.

2008-01-05 @ 14:18:37
Postat av: Sofia

Är du säker på att det inte har att göra med synen? Har man fått försämrad syn (som kommer gradvid, så man märker det sällan) så bär man på lätt huvudvärk ständigt för att man måste koncetrera och anstränga ögonen vad man än gör. Det kan vara en orsak! Man vet aldrig.

Ha det bra!

2008-01-05 @ 14:35:44
URL: http://skj.blogg.se
Postat av: Emelie

Är det migrän tror du? Se isåfall till att ha en bra sömnrytm och att du absolut inte stressaar. Och ännu viktigare är att äta, speciellt mycket kolhydrater, som pasta. När jag började med detta slutade min migrän, och jag har inte haft anfall på snart 1 år!

2008-01-05 @ 20:25:36
Postat av: Emelie

Drick mycket ha, alltid en vattenflaska med dej, ät ordetliga mål. stressa inte. Sen måste man sova ordentligt med. Lite tips. Hoppas det försvinner :)

2008-01-06 @ 11:09:51
URL: http://emliee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0