Äsch då

Nej ingen vinst här inte. Men roligt ändå! Aldrig fel att umgås lite med familjen också, eller hur? Är det lönt att jag ens nämner att jag är trött och frusen? Ni borde veta det vid detta laget, hehe. Imorgon ska jag i alla fall träffa Fanny! Hon ringde idag och var lite förtvivlad över att vi aldrig träffas längre. Eller det är väldigt sällan. Men det är något med denna årstiden alltså, jag blir så himla annorlunda. Alltså, jag är ju fortfarande Cornelia, haha. Men det är så deppigt på nåt sätt. Mörkt hela tiden, dåligt väder, kallt och trist. Kanske ingen ursäkt att inte träffas, men det känns som ett längre avstånd mellan oss när vädret är som det är, plus att jag börjat jobba. Jag sliter för att orka med vardagen, och när jag väl är hemma är jag så trött att jag bara är för mig själv. Det är inte bra, jag vet det! Jag mår mycket bättre på alla sätt när jag är med Fanny.
Bra att vi pratat om det i alla fall, och att vi förstår varandra. Man har ju upp och nedgångar med vänner också! Men jag tror allt kommer lösa sig. Snart är våren här, ljuset kommer, man kan sitta ute på mysiga uteserveringar, gå promenader, mysa med naturgodis och se film. Allt dedär mysiga som vi alltid gör sötnos!

Över till något annat. Det är så att jag får en del frågor om ätstörningarna, maten och dedär. Ni får hemskt gärna tipsa mig om grejer jag kan skriva om angående det. Kanske vad man har för symptom vid svält? Vad som händer med kroppen och psyket? Hur man gör för att börja äta igen? Var gör man av ångesten?
Ös på med frågor och förslag!

Ha en fin kväll, puss!

Kommentarer
Postat av: Malin

På vilket bästa sätt tacklar du din ångest om du väl för panik efter du käkat ngt som du igentligen inte hade förväntat av dig själv o äta nu när du kommit så långt i ditt kämpande? Vart får du allt adrenaline ifrån för att kämpa så som du gjort och gör? Tycker det är skönt o läsa om någon som verkligen kan bli fri från sin undervikt o komma på fötter igen..
Kämpa på!

2008-01-26 @ 21:43:14
URL: http://mylifeonearth.blogg.se
Postat av: Camilla

Okej det här kommer kanske låta jätteknasigt, men here we goes. Jag funderar på om du kände/känner av hur koncentrationen och minnet har påverkats av anorexian. För ibland känns det som om man läser samma mening gång tre gånger men ändå förstår man inte riktigt vad man precis läst, det går inte riktigt in i huvuet och kopplas. Om du kände av detta över huvudtaget när släppte det och har du några tips hur man ska komma över den tröskeln för det känns frusterande att inte ens klara av att läsa en bok eller se på en film ibland, men jag hoppas att det en dag kommer vända! Superhärlig blogg!! :)

2008-01-26 @ 21:57:57
URL: http://camillini.blogg.se/
Postat av: Kristina

Jag tänkte att jag kunde svara på det här med koncentrationen och minnet. Jag har också haft problem med det och har fått det igen nu.
Det är så att när man äter för lite fett, alltså har fettbrist, så blir det svårt att koncentrera sig. Man kanske känner att man äter tillräckligt med fett, men har man problem med minnet och så, så får man mindre fett än man behöver. Det är speciellt på vintern, för när det är kallt så behöver man mer fett. Hjärnan kan inte fungerar som den ska om man äter för lite fett, eller för lite av något annat för den delen.
Du får gärna lägga till något Cornelia om du känner att jag missat något eller skrev helt galet.
Kram

2008-01-26 @ 22:13:18
Postat av: Fanny

Älskling :)! Vi måste träffas mer. Shit du är bäst! :) Mysa promenader, naturgodis o sådär!
Du, på tal om maten o sådär. Jag ska försöka släppa taget om det lite, fast det är sjukt svårt men jag tänkte vi kunde försöka göra det tillsammans. Jag måste säga att jag tror det kan vara jobbigt om du blir påmind här på bloggen om det hela tiden. Fast det säkert hjälper också. Förstår du?

2008-01-26 @ 23:43:15
Postat av: H

jag e så nyfiken på vad du jobbar med och hur du fick jobbet, kan du inte berätta lite?

2008-01-26 @ 23:43:18
URL: http://sipis.blogg.se
Postat av: alice

när du säger naturgodis menar du då torkad frukt eller sånna där nötter doppade i yougurt?
undrar bara...

2008-01-27 @ 11:31:38
Postat av: Sanna

Hur påverkas kroppen efter längre tids svält? Vad är det farligaste som kan hända (förutom att man kan dö) om man inte äter tillräckligt?

2008-01-27 @ 14:02:19
Postat av: Thepreciousgirl

alice: Naturgodis är nötter, torkad frukt, osv. Parrots eller vad det heter :P

2008-01-27 @ 16:43:13
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: k

hur brukar en vanlig dag se ut för dig när det gäller maten:) ?
vad äter du
när andra äter godis osv:)
eller du kanske äter godis och sånt?
haah jag vet inte. men ändå:)

2008-01-27 @ 19:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0