Äntligen fredag!

Åh gud vad underbart. Två dagars ledighet framför mig, och lönen är på kontot. Kan det bli mycket bättre? Jag ska verkligen vara slö i helgen, inga måsten! Ska bara hyra film, mysa, dricka te och sova. Allt sånt jag inte hinner med under vardagarna. Mamma ska till Skövde på söndag, så då blir jag och min lillebror ensamma hemma. Hon ska dit med min storebror eftersom han ska flytta dit och plugga ett tag. TIll snickare eller nåt sånt! Så hon ska hjälpa honom att flytta dit lite grejer.
Efter jobb idag ska jag bara hem, byta om till myskläder, ordna en sallad till lunch och glo på tv. Det blåser sjukt mycket ute också, så jag ska hålla mig inne. Fryser som tusan vid denna årstiden! Mina fingrar blir alldeles stela, jättesvårt att skriva på tangentbordet. Och mina tår blir som isbitar. Alla säger alltid "men oj vad kall du är!"...

Förresten så är han på jobbet tillbaka igen. Det är bara vi två som gör det jobbet, att registrera uppdragen. Så därför har det blivit mycket för mig denna veckan. Men nu blir det nog lugnare!

Ha en bra dag! Kram

Kommentarer
Postat av: Linnea

Så skönt det ska bli med helg!

2008-01-25 @ 07:14:28
URL: http://linneadruid.blogg.se
Postat av: Hanna ^^

håller med!! inget slår lönefredagarna!! =)

2008-01-25 @ 07:18:51
URL: http://hannaofsweden.blogg.se
Postat av: Jossan

Det är roligt att märka hur många likheter vi har egentligen...jag är också alltid kall om fötterna och händerna. Och klagar ALLTID på hur kallt mamma och pappa har det hemma hos sig eftersom jag alltid fryser där. Tur att man bor i lägenhet och kan skruva upp temperaturen på max.
Är vi släkt månne? ;)

2008-01-25 @ 09:39:27
URL: http://jossans.bloggagratis.se/
Postat av: josse

blåser skitmycket här också men tyvärr måste jag ge mig ut och handlar inför helgen :/ . blir också jättekall om fingrarna.. har dålig blodcirkulation. måste smörja in knogarna regelbundet också så att de inte spricker av kylan.. skitjobbigt. det får en att längta ännu mer till sommaren och värmen :)

2008-01-25 @ 10:30:22
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Jossan: Haha ja det är kul att komma på likheter :P sånt man inte tänker på i vanliga fall! ;D

2008-01-25 @ 11:25:38
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: josse

hehe precis :p

2008-01-25 @ 13:37:54
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0