God morgon!

Jag har drömt helt sjukt inatt. Jag blev tillsammans med en gammal skolkamrat (en kille ja). Det kändes så sjukt verkligt! Och lite lustigt att det just var han... hihi.
Åh idag ska jag äntligen inte göra någonting efter jobb! Ska bli riktigt skönt. Fast jag borde ju städa, men orkar inte! Kanske kan vänta till helgen... hatar dock att inte få saker och ting gjorda. Men nu har det sett förjävligt ut här ett bra tag, så någon dag till spelar väl ingen roll.

Imorgon ska jag redan till kliniken igen, vägning och visa upp matdagboken. Ser inte fram emot det. Tror inte jag gått ner, men det tror jag iofs aldrig. Mejlade ju min behandlare igår om att hon kanske kunde skriva ett matschema till mig, men har inte fått svar än... och då kommer tankar som "hon bryr sig inte, hon har tröttnat, jag har gjort nåt fel."

Vill bara att det ska bli Mars nu, sen April. Då är det vår! Såg igår att knopparna börjar komma nu, underbart! Vi är tidiga här nere i Skåne. Men så har det alltid varit, inget ovanligt alls.
Mår ni bra? KRAM!

Kommentarer
Postat av: Kim

Godmorgon :)

2008-02-07 @ 08:02:25
URL: http://laudon.blogg.se
Postat av: Carro

Såklart hon bryr sig ! Hon kanske inte hade tillgång till dator igår, var upptagen med annat sen tar det tid att knåpa ihop ett matschema, hon kanske till och med vill göra det tillsammans med dig ! HON BRYR SIG .. Jag lever iallafall, ska klippa mig idag, det ska bli skönt ! :) Hoppas du får en bra torsdag Cornelia

2008-02-07 @ 08:08:13
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: camilla

skönt att bara slappa när du kommer hem.. det skulle en annan oxå behöva.. men får göra det ikväll =)
Såklart att din behandlare bryr sej om dej, nått annat får du inte tro!
Massa kramar

2008-02-07 @ 09:08:20
Postat av: rosie

oj det var verkligen tidigt! själv så finns snön kvar trots att det är 0 gradigt. och hemma hos familjen är det världens vinterland! Plogkanterna på den gatan var 170-180 cm höga, sist jag var där :S

2008-02-07 @ 10:48:50
URL: http://rosiesconfessions.blogg.se
Postat av: Amanda

Åh härligt att börja se knoppar! =)
Jag vill också ha vår!

2008-02-07 @ 11:58:00
URL: http://ovanmolnen.blogg.se
Postat av: Malin

Hej! Jag tänkte bara tacka dig för en väldigt bra blogg. För mig har det varit väldigt bra för mig att läsa alla tankar om anorexi. Mina två bästa kompisar har det, den enas storasyster. En annan kompis jag inte träffar jätteofta och en kompis på landet. Så a, det är många. Och det hjälper faktiskt att läsa det du skriver.
Sen tänkte jag fråga dig också. Var samkultur roligt? Vi ska välja nästa fredag, har nog bestämt mig för samkultur, men tänkte att jag kan ju fråga diag iaf:)
puss

2008-02-07 @ 12:09:43
Postat av: antonia

va med och tävla på min blogg.. så kanske blir det du som får hem Victoria's secret - Secret garden body mist spray. :)

2008-02-07 @ 12:39:19
URL: http://xpresscoco.blogg.se
Postat av: Sandra

Jag tror nog vi alla längtar tills det är grönt ute igen :)

2008-02-07 @ 12:50:49
URL: http://sooulie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0