Fredag 29 feb

Skottdagen idag va? Någon som fyller år då? Minns en i min klass som gjorde det på typ mellanstadiet. Jag fattade aldrig vad han menade med att han fyllde år var fjärde år. Hur kan man göra det liksom, tänkte jag. =P
Usch, igårkväll mådde jag inte alls bra. Hade en sån stund då jag planerade svält en tid framöver. Jag hatar när jag tänker så! Det är så fel! Så fel, fel, fel! Tack och lov är det lite bättre idag... försöker verkligen skjuta undan de tankarna och tänka på annat. Inte världens lättaste kan jag säga!

Inatt fick jag ett sms av en gammal kompis som jag känt hela mitt liv. Hon ska flytta tillbaka hit igen efter att ha gjort slut med sin pojkvän. Hon bor just nu utanför Göteborg. Kändes riktigt tråkigt när hon flyttade dit. Ska bli jättekul att hon flyttar hit igen! Vi ska träffas någon dag och prata, det finns så himla mycket att berätta! Saknar henne som fan faktiskt, men kanske inte så konstigt eftersom vi umgåtts så mycket förut. Det var alltid hon och jag!

Idag är det sista dagen jag och en annan kompis kan beställa resan till Turkiet. Vi ska åka till Alanya nu i sommar, och fick ett riktigt bra erbjudande på Ticket! All inclusive på ett fint hotell precis vid stranden för bara 6000 kr. Det är mycket pengar för mig, men billigt för en resa! Beställer vi den innan februari slut så får vi 500 kr rabatt. Men vet inte hur det ska lyckas, eftersom jag inte är hemma förrän 4 i eftermiddag och hon halv 5.
Någon som varit i Turkiet?


Tack alla som röstat också!
Nu ska jag bege mig. Ha en bra dag! Puss


Kommentarer
Postat av: sarah

jag har varit i turkiet. var ett tag sedan men vad jag minns var det underbart!

2008-02-29 @ 08:54:44
URL: http://sarahlillemor.blogg.se
Postat av: camilla

Hej! ja jag har varit i Analya 4 gånger.. helt underbart! det enda som är jobbigt är turkarna.. men man får försöka undvika dem så gott man kan.
Kram

2008-02-29 @ 09:12:10
Postat av: Miss H

Jag har också vart i Alanya, 2 ggr! Toppenland , toppen värme o toppen mat, men som Camilla skrev så e turkarna jobbiga!! Speciellt om du e blond...de förösker charma fööööör mkt m de svenska fraser de lärt sej, så gillar du inte sånt, så förösk bara ignorera d så gott d går och ha inte allt för utmanande kläder.

2008-02-29 @ 11:20:30
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Thepreciousgirl

Camilla och Miss H: Kan tänka mig att de är på en :P Antar att man får försöka ignorera det och vara kort mot dom.. :)

2008-02-29 @ 11:53:26
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Matilda

Ursch, jag har varit i Alanya två ggr och Marmaris en gång. Det kryllar av turister, jag kommer aldrig åka tillbaka. Gillade det inte.

2008-02-29 @ 12:42:42
URL: http://shannas.blogg.se
Postat av: karoline

jag har varit i turkiet två gånger, fint land och så men turkarna är så jobbiga att jag inte vill åka dit mer. tror att man är villig till vad som helst bara för att man är blond typ.

2008-02-29 @ 18:34:47
Postat av: Jenny

Jag har varit i Turkiet 12 gånger (på olika ställen och olika all inclusive hotell) Min varit var Iberostar Grand Azur i Marmaris :) Det är helt underbart härligt land, solsäkert, varmt och riktigt god mat. Cornelia, när åker du? :) Jag ska oxå till Alanya i sommar, på ett All inclusive hotell! Vi kanske ses? ;) Puss!

2008-02-29 @ 23:00:56
Postat av: Jenny

Oj, blev lite fel! *Min favorit var Iberostar Grand Azur i Marmaris :) (skulle det så)

2008-02-29 @ 23:02:12
Postat av: Thepreciousgirl

Jenny: Typ i Juli nån gång! :D
Shit 12 gånger , det var inte dåligt! Fan vad kul om vi hade setts där :P

2008-03-01 @ 07:29:27
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0