Varma mackor & mys

Det blir dåligt med uppdatering här på bloggen nu precis vid jul, men jag hoppas ni som tycker om min blogg står ut! Det händer så mycket här nu att jag varken har ork eller tid att lägga ner någon energi på bloggen. Men det kommer igen! Förmodligen dagen efter julafton, haha. Jag kan inte vara utan bloggen speciellt länge, det är som en slags terapi för mig. Och att dagligen få söta kommentarer från er gör det ännu roligare!

Har precis stått och rullat säkert 100 köttbullar, vilket tog sin lilla tid men det hör ändå julen till att laga mat. Har även bakat saffransskorpor och gjort rådkålen.
Ikväll ska vi mysa vid tv:n och se bingolotto. Haha! Spelar aldrig annars men nu ville vi vara med. Så det blir uppesittarkväll med varma mackor och mys. Inte helt fel dagen innan julafton! Wiiii längtar till imorgon. Blir som ett barn igen på julafton. Hihi!

Satt och funderade lite vad jag ska ha på mina varma mackor. Tänkte göra dom i ugnen istället för en smörgåsgrill. Pesto, skinka, skivad tomat och lite örter låter väl gott? Kanske lite riven ost på också, mums! Längesen jag åt varma mackor nu... det är ju perfekt till en snabb middag eller lunch. Har ni något favoritpålägg på varma mackor?

Nu fick jag sms där nere. Måste springa och kolla. Men ha en mysig kväll! Puss

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag ska faktiskt också spela bingolotto ikväll! :) Det har vi som tradition här hemma att alltid spela dagen innan julafton. Superkul ju! Lycka till! :)

Förresten, en favorit på varma mackor är champinjonstuvning. Mums!

2008-12-23 @ 17:19:27
Postat av: Sara

vitlök smör är sjukt gott på varma mackor :D

2008-12-23 @ 17:37:11
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Sanna

cream cheese med vitlökssmak, skivad tomat och lite örter, mmmm!

2008-12-23 @ 18:38:24
URL: http://kryckan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0