Städning på schemat

Vilken mysig lördagmorgon. Sov en timme längre än jag brukar och åt frukost med mamma med tända ljus och lugn musik. Tråkigt bara att jag mår så fruktansvärt illa idag. Frukosten var riktigt jobbig att få ner. Brukar aldrig må illa på morgonen... konstigt!

Jaja, idag ska det julstädas i hela huset! Tänkte till och med moppa golvet. Det har jag faktiskt inte gjort på riiiiktigt länge. Men nu vill jag ha det rent och fint. Ska försöka rensa ut lite kläder också. Skänka bort lite. Har så mycket kläder att det är sjukt! Och nä, tyvärr är det mesta inget som kommer sälja här i bloggen. Det är gamla kläder som är sjukt fula, haha! Jag har så svårt för att göra mig av med alla mina kläder jag har i garderoben. För DÄR borde också rensas... wooh! Läste idag på aftonbladet att kvinnor inte använder mer än 30% av sin garderob. Stämmer nog riktigt bra! Sen stod det också att kvinnor har minst 100 plagg. Eh, jag har nog snarare upp emot 600-700 plagg. Och nä, jag skämtar inte.

Idag ska jag visa er min finfina kappa också från h&m. Helt lovely är den! Lite babydoll-söt. Beige. Köpt på h&m trend. Jag ääälskar h&m. Är till och med guldmedlem... så mycket handlar jag där! Hihi.

Nä, nu ska jag sätta igång med städningen! Hoppas ni mår bra. Puss puss puss



Kommentarer
Postat av: Linnea

Jo, Cornelia kan du inte sälja kläder i bloggen ändå?? Vill vill vill!!! :)

2008-12-06 @ 10:32:17
Postat av: SANNA

Ibland önskar jag att jag också var mer intresserad av kläder och sådant! :P Men jag har å andra sidan inga pengar att spendera på kläder.. För mkt hyra o räkningar.

2008-12-06 @ 11:22:24
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Sara

Här ska det oxå städas massssa idag ;)



haha men om du hittar nåt i din garderob kan du ju alltid lägga ut det på bloggen , typ något du själv tycket är fint & kan tänka dig att sälja (.: hade faktist varit en bra idag :)

de som hade köpt ha blivit glada & du hade fått en extra slant i plånbokeb ;)

2008-12-06 @ 11:44:06
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: A

Är nyfiken på hur mycket man måste handla för för att bli guldmedlem?

2008-12-06 @ 11:58:59
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Carita

Den första bilden såg så mysig ut! ;* självtagen? (:

Hoppas verkligen du får en fin dag förresten. Och jag har en fråga, jag är i princip frisk från min ätstörning men jag känner fortfarande ALDRIG hungerkänslor och känner mig ofta uppsvälld. Har du något tips mot det andra? PEWS <3

2008-12-06 @ 12:03:01
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: A

Aha, så om jag förstår rätt så ska man handla för 5000 kr per år. Tja, jag har precis skaffat clubkort och chansen är nog ganska stor att jag lär bli guldmedlem jag också. Love H&M!

2008-12-06 @ 12:10:34
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: moder jord

Inte för att vara sån men jag tycker verkligen att du bör se över dina konsumtionsvanor.

2008-12-06 @ 14:05:55
Postat av: Cornelia

moder jord: Sålänge jag har råd att leva, resa och ha pengar över så bryr jag mig inte :)

2008-12-06 @ 14:18:57
URL: http://annacornelia.se
Postat av: moder jord

Det handlar inte om din privata ekonomi utan om att jorden inte mår bra av masskonsumtion. Jordens resurser skulle förmodligen inte ens räcka till hela Kina om alla konsumerade i samma grad som du. Att du sedan säger en sådan sak som att du inte bryr dig så länge du får köpa en massa onödiga plagg är bara fruktansvärt.



Är det fortfarande oklart, se: footprint" rel="nofollow">http://en.wikipedia.org/wiki/Ecologicalfootprint

2008-12-07 @ 13:31:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0