Cooking all day

Hej sockertoppar! Jag har spenderat min söndag i köket. Har bakat vörtbröd, kokat risgrynsgröt och gjort aprikos och kokosbollar. Min lillebrors kommentar om kokosbollarna "fyfan vad goda!". Och vörtbrödet smakade tydligen också riktigt bra. Ska testa det till kvällsfikan. Gröten äter jag imorgonbitti till frukost. Mums för risgrynsgröt! Längesen jag åt det nu.

Har mått rätt bra hela dagen. Känt mig positiv och glad. Men jag har börjat uppmärksamma då min ätstörning styr mig, och dessvärre är det väldigt ofta. Nästan alla beslut jag tar som handlar om mat styrs mer eller mindre av sjukdomen. Grymt irriterande faktiskt. Känns som jag bara "ser på" och låter mig styras... grr! Dumma, dumma. Men risgrynsgröten till frukost imorgon är faktiskt en utmaning. Konstigt att något som innehåller så bra livsmedel har fått stämpeln "onyttigt". Varför liksom? Det är mjölk och ris!!!

På tal om något heeelt annat så har jag grym träningsvärk i rumpan idag. HAHA! Härligt värre. Aningen obekvämt kan jag ju tala om ; )
Ska nog bara ta det lungt framför tv:n ikväll. Kanske se "Sanningens ögonblick". Helt sjukt program. Men på nått sätt underhållande ändå. Att folk ställer upp liksom! De förstör iprincip sina liv för lite pengar... pengar tar slut!! Man blir inte lycklig av dom heller... inte ett skit.

Hoppas ni haft en mysig tredje advent! Puss & kram



Fruktsallad funkar också till julen. Min innehöll kiwi, apelsin, mango, äpple, banan, hallon och sötmandlar. ♥

Kommentarer
Postat av: Louise

Det finns så sjukt mycket myter och överdrifter om mat alltså! jag skyller på all media som skriver om bantningstips hela tiden.. nu får man ju knappt ens äta frukt liksom utan att det skulle vara onyttigt på något vis! :O man får försöka ignorera sånt. Hoppas du haft en bra helg, kram

2008-12-14 @ 19:56:53
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: saara

måste bara fråga alltså....det där om att du aldrig gick upp i vikt efter att du börjat äta regelbunder...e du säker på det? för du hade skrivit att du gått upp från 47 till nu vadå 52 om jag minns rätt.....sedan att du aldrig gick ner när du slutade äta elr åt som minst? skrev du inte då att du hade gått ner över 10 kilo till 45-47 ?? rätt ska vara rätt vettu....förövrigt e din blogg skitbra:D

2008-12-15 @ 06:20:58
Postat av: Cornelia

saara: Du, jag har varit sjuk i ätstörningar i 7 år, och jo jag har gått upp 10 kilo från det jag vägde som minst. Men i våras detta året fick jag en rejäl svacka och började svälta mig själv igen, vilket jag inte gick ner i vikt av. Sen började jag på Idun och äter 5 gånger/dag osv och har inte gått upp i vikt av det.



Så ligger det till vettu!

Tack!

2008-12-15 @ 09:18:41
URL: http://annacornelia.se
Postat av: ingela

du tjejen, hur går det med boken?=)

2008-12-15 @ 13:29:37
URL: http://zariaza.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0