Tillbaka

Är riktigt trött efter denna dagen. Men jag har mått bra idag! Känns underbart. Gick och shoppade en uuuunderbar kappa på h&m. Så så så så fin. Ni får se den imorgon! Love it. Fikade sen med Emma, som var hur gullig som helst. Hon sa så mycket klokt som fick mig att öppna ögonen faktiskt.

Sen var det då Idun. Vägdes. Väger samma som förra gången. Lika bra det antar jag. Men nu till saken... jag tog upp detta med att jag vill ha mer hjälp. En dag till i veckan, alltså två gånger totalt i veckan. Men det gick tydligen inte!! Blev så himla besviken. VA?! Nu tog jag mig mod till att säga att jag ville ha mer hjälp, och så gick det inte. Hon var tydligen tvungen att ta upp det i nått möte med alla andra eftersom det inte "ingick" i deras schema. Jaha? Och så sa hon att det inte hade varit någon annan som gått på Idun som ville ha mer hjälp än en gång i veckan. Lite dum jag kände mig då liksom! Så jag får väl nöja mig med 1 gång i veckan! Det känns förjävligt rent ut sagt. Orkar knappt tänka på det... har i alla fall pratat massor med mamma nu ikväll, vilket känns himla skönt.

Åt sushi till middag idag. Mmm! Förresten sa mamma idag att hon ville hitta på någon bara hon och jag. Myyys! Hoppas det blir av. Känner mig inte lika ensam som jag gjorde innan... det är hemskt att känna sig ensam med sitt inre kaos.

Nä, jag ska träna lite nu och sen äta något kvällsmål om en timme eller så. Puss och ha en bra fredag!!

Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Vad är det för inkompetent personal på Idun där egentligen? De verkar ju behandla människor som skräp?

2008-12-05 @ 20:17:17
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: A.

hoppas hon tar upp det på mötet och att dom inser att det faktiskt finns dom som behöver mer hjälp än 1 timme i veckan! det är konstigt att man måste välja på antingen 1 timme eller dagvård. borde finnas ngt mellanting...

jag håller tummarna för att det ordnar sig!!

vi hörs gumman <3

2008-12-05 @ 20:19:33
Postat av: A

Ibland kan det löna sig att tjata så om du verkligen känner att du behöver mer stöd från dem så tycker jag att du ska stå på dig. Det är inte alltid lätt men det är ditt liv det handlar om!

2008-12-05 @ 20:44:45
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Bra jobbat!!!



Tycker verkligen du var superduktig som sa vad du ville ha!!! Bara det är ju ett stort steg på vägen och förhoppningsvis förstår dom på IDUN att du är berädd att satsa. Det är så svårt att göra allt jobbet själv och desto större risk att man trillar ner i jävliga svackor.



Är glad för din skull att du har en bra relation till din mamma. Det är något som är guld värt och inte går att ersätta.



Kram!!!

Sofia

2008-12-05 @ 21:25:31
Postat av: carolina

gott med sushi, det åt jag med :) tycker inte du att det är jobbigt med vägning en gång per vecka? du verkade inte må så bra igår, och ibland undrar man om det är värt all nervositet och ångest det väcker...

2008-12-05 @ 23:53:17
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: enmamma

Finns det inte något mellanting på Idun är det antingen en gång i veckan eller dagvård som gäller?!

Bra att du sa att du ville ha mer hjälp än du har nu tycker jag.

Hoppas du får en bra helg. Kram!

2008-12-06 @ 08:56:24
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: Melly

Jag tycker att IDUN verkar vara ett väldigt konstigt behandlingsställe! O.o

När jag gick i behandling i Kalmar förra året gick jag i och för dig i Dagvården, men där sa de att man fick gå så länge man kände att man behövde det och planen de hade för mig var att jag skulle gå på Öppenvården i ETT ÅR efter att jag slutat på Dagvården och MINST en gång i veckan! Men om jag hade velat hade jag kunnat öka på samtalsdagarna.

Nu var jag i och för sig dum och slutade eftersom jag inte ville bli inlagd....men i alla fall. Där hade man verkligen alla möjligheter att bi frisk!



Hoppas att det löser sig för dig!

kram

2008-12-06 @ 09:57:48
URL: http://mmmellys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0